Politie Noord-Holland-Noord

Hoorn en omgeving vrijdag 15 oktober

Hoorn 15-10-2004 - 17.00 uur

Autos tegen elkaar

Twisk, donderdag 14 oktober 2004.

Donderdagavond om 18.40 is een man met een gekneusde borst naar het Westfries Gasthuis overgebracht na een botsing met een andere automobilist op de Dijkweg in Twisk. Het slachtoffer, een 23-jarige automobilist uit Medemblik, reed over de Dijkweg in de richting van het noorden. Op de kruising met de Noorderweg verleende een 20-jarige automobilist uit Niedorp geen voorrang waarna een botsing ontstond. De 23-jarige automobilist is ter observatie naar het ziekenhuis in Hoorn overgebracht en mocht al snel weer naar huis.

Brand in AZC

Medemblik, vrijdag 15 oktober 2004.

Vrijdagochtend even na 0.40 uur is er een brand ontdekt in het AZC aan de Schepenlaan in Medemblik. Tegen 1.00 uur was de brand onder controle. De brand was in een appartement. De 25-jarige bewoner hiervan heeft de brand vermoedelijk zelf aangestoken en is met brandwonden en rookvergiftiging naar het Westfries Gasthuis in Hoorn overgebracht.

Woninginbraak

Opmeer, donderdag 14 oktober 2004.

Donderdagavond is er ingebroken in een woning aan de Middelweg in Opmeer. Er zijn diverse laptops, een flatscreen en een camera weggenomen. De inbrekers zijn door de voordeur, die zij hadden opengebroken, naar binnen gekomen.

Verkeerscontroles

Hoorn, donderdag 14 oktober 2004.

Donderdagmiddag is er een snelheidscontrole gehouden langs de Willemsweg in Hoorn van 15.00 uur tot 15.45 uur. Er zijn zes automobilisten bekeurd voor te hard rijden.

Hoorn, donderdag 14 oktober 2004.

Donderdag is er van 13.00 uur tot 16.00 uur een verkeerscontrole gehouden langs de Van Dedemsvaart, het Keern, De Weel en de Willemsweg in Hoorn. Er zijn 28 overtreders bekeurd wegens rijden zonder autogordel, vijftien snelheidsovertreders zijn op de bon geslingerd en twee automobilisten reden door rood.

Bovenkarspel, vrijdag 15 oktober 2004.

Vrijdagmiddag is er een gordelcontrole gehouden langs De Gouw in Bovenkarspel. Er zijn dertig autos gecontroleerd en twee automobilisten zijn bekeurd wegens het rijden zonder autogordel.

Fietsen in voetgangersgebied

Hoorn, vrijdag 15 oktober 2004.

Vrijdagmiddag is er een controle gehouden in het centrum van Hoorn waarbij gekeken werd naar fietsers die door voetgangersgebieden fietsten. Er zijn twaalf fietsers bekeurd.