Nighttown Rotterdam

VR 15.10 ROCK INFUUS met LIAR OF GOLGOTHA (T)
(C) = Café (T) = Theater (B) = Basement (G) = Grote zaal

Rock Infuus, Rotterdams eigen dosis rock voor iedere gitaarverslaafde presenteert trots black metal-band Liar of Golgatha. De Rotterdammers lieten al in heel Europa hun gitzwarte schreeuw voor eeuwig achter in het hoofd van vele fans. Op 15 oktober durft Nighttown het aan deze metalmachine in het Theater te laten spelen.

Zanger Gorgoroth richte in 1993 Liar of Golgotha op. De band bracht drie demo's uit met primitieve en extreme black metal, gevolgd door het debuutalbum Dancing Through The Palace Of The Ungodly Beauty. Langzamerhand veranderde de line-up en de muziek. In 1998 kwam de band in de huidige line-up samen. Yxul, oftewel Yuri Rinkel verving drummer Lawrence en lead-gitarist Martin nam de gitaar over van gitarist van het eerste uur Vincent. Yuri speelt ook bij Thanatos. Hij wordt in OOR Ondergronds door Lucky Rotterdam genoemd in hun cd-recensie. Met het beukwerk van Yuri namen de Rotterdammers het album Ancient Wars op en de demo The Proliferation. De band geeft zelf aan dat deze meer atmosferische nieuwe songs het begin van een nieuw tijdperk zijn. Op het podium zal blijken waarom! Support komt vanavond van de Rotterdamse band Onheil.

VR 15.10 Liar of Golgotha + Onheil

Zaal open 20.00 uur
Aanvang 21.00 uur
EUR 7,-

www.nighttown.nl / www.liarofgolgotha.nl

Vragen of opmerkingen? Meer informatie of fotomateriaal? Neem contact op met Ron Oudshoorn. T: 010-436 12 10 of E: ron@nighttown.nl


---- --