Gemeente Den Haag

september 2004
Openbare basisschool Nieuw Waldeck opent gymzaal (29 september)

Openbare basisschool Nieuw Waldeck opent op vrijdag 15 oktober de compleet vernieuwde gymzaal. In april en juni van dit jaar werd de gymzaal tot twee keer toe door brand getroffen. Nieuw Waldeck heeft er de afgelopen maanden flink de schouders onder gezet om de gymzaal te herbouwen. Wethouder van onderwijs Pierre Heijnen verricht om 12.30 uur de officiële opening.

Door de hele school is 's ochtends een spellenparcours uitgezet voor alle leerlingen. Na de officiële 'onthulling' van de gymzaal door wethouder Heijnen overhandigt locatieleider Anne van Evert een aantal kinderen een symbolisch openingscadeautje.

Tegelijkertijd met de opening van de gymzaal sluit Nieuw Waldeck een week van festiviteiten rond de kinderboekenweek af, die in het teken stond van het thema feest en muziek. Alle groepen houden een korte presentatie onder de titel: 'Nieuw Waldeck, daar zit muziek in!'

Om 13.45 uur wordt het feestprogramma afgesloten. De kinderen gaan terug naar hun leslokalen en ontvangen het speciaal voor hen bestemde cadeautje.