Time : 10:51:29 AM
Date : Friday, October 01, 2004
Sender Name: Utopia Belgium

Utopolis presenteert Aida op groot scherm
PERSBERICHT

VRIJDAG 1 OKTOBER 2004

Utopolis presenteert Aida op groot scherm

Utopia Group lanceert Aida op groot scherm in Utopolis Mechelen en Utopolis Turnhout.

Naar aanleiding van de succesvolle live uitzending van het Nieuwjaarsconcert op 1 januari 2004, vervolgt Utopia Group haar digitale weg met de opera van Verdi: Aida.

De pracht van Aida zit in de wijze waarop de waarachtigheid van de personages wordt verklankt, verscheurd als ze zijn door tegenstrijdige gevoelens van liefde en jaloezie, eergevoel en verraad. Verdi creëert een verfijnde orkestrale schriftuur en een zelden gehoorde vocale uitdrukkingskracht die uitmuntend tot zijn recht komt via de surroundgeluidsinstallatie en het perfecte zitcomfort van de Utopolis bioscoopzalen.

Een regie die trouw wil zijn aan het wezen van dit werk streeft niet naar een reconstructie van de faraonische praal, maar gaat op zoek naar de eigenheid van de Egyptische kunst. Strakke bewegingen en pure vormen. Dat is de essentie die Robert Wilson in zijn wonderlijke productie heeft weten te vatten.

Aida zal live vanuit De Munt worden uitgezonden op groot scherm met "state of the art" digitale HD projectie en dito geluid in Utopolis Mechelen en Utopolis Turnhout op 15 oktober 2004 om 20u00 stipt. Wij verwelkomen onze bezoekers graag vanaf 19u00. De prijs voor deze unieke belevenis bedraagt ¤15,00 per persoon.

Had u graag als journalist kosteloos aanwezig geweest op dit uniek evenement, schrijf u dan in via mechelen@utopolis.com met de vermelding van uw naam, medium en Utopolis complex naar keuze.

Voor meer informatie of bijkomende inlichtingen, kan u steeds terecht bij Ellen Naegels, pers en communicatie, enaegels@utopolis.com of telefonisch op 015/55 77 33.

URL: (None)
Picture:
Attachments: (None)

Translations: (None)

Utopolis presenteert Aida op groot scherm1

Link to Press Release - NL

U wenst de e-mails van de mailinglist niet langer te ontvangen? Klik hier om u uit te schrijven