Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Amersfoort, 7 oktober 2004

Boo at the Zoo in de herfstvakantie:

Laat opblijven met de roofdieren

in DierenPark Amersfoort

In de herfstvakantie kunnen gasten tot 22.00 uur opblijven met de roofdieren in DierenPark Amersfoort. Het dierenpark organiseert op 15, 16, 22 en 23 oktober Boo at the Zoo met spannende kijkjes achter de schermen en een lampionnenoptocht.

Opzwepend Afrikaans tromgeroffel verwelkomt de gasten al bij de ingang van het park. Een kronkelende route verlicht door vuurkorven en fakkels leidt ze langs de donkere dierverblijven. Vanuit de schaduwen klinkt gegrom en geschuifel. De geur van wilde dieren trilt in de lucht. Het is tijd voor Boo at the Zoo! Vier donkere herfstavonden vol spanning en avontuur in DierenPark Amersfoort.

Uitstapje naar de tijgerbinnenplaats

Tijdens deze herfstavonden is het dierenpark geopend van 19.00 tot 22.00 uur. Bezoekers kunnen dan genieten van kijkjes achter de schermen bij de roofdieren. Tijdens deze uitstapjes naar de binnenplaats van de tijgers en leeuwen, leren gasten alles over de nachtrituelen van deze katten. Achter het verblijf van de chimpansees vertellen verzorgers persoonlijke verhalen en kunnen de gasten de chimpenkeuken bezoeken en speeltjes maken voor de apen.

Lampionnenoptocht

Verderop in het park is er muziek, schminken en ademloos luisteren naar de Afrikaanse verhalenverteller. En in Parkrestaurant de Olifant is het smullen van Wereldhapjes voor alle gasten die trek hebben. Om 21.30 uur start de lampionnenoptocht richting de uitgang van het park. Alle kinderen ontvangen hiervoor een lampion en een kaars. In een lange stoet langs de Afrikaanse dieren nemen de gasten afscheid van het park.

Boo at the Zoo is op 15, 16, 22 en 23 oktober in Dierenpark Amersfoort. Tijdens deze vier herfstavonden is het park open van 19.00 tot 22.00 uur. De entree is ^ 9,95 (exclusief eten en drinken). Abonnementhouders van DierenPark Amersfoort zijn gratis. Voor ^ 13,50 extra, kunnen gasten ook genieten van de Wereldhapjes in Parkrestaurant de Olifant. Reserveren is niet nodig.

Einde persbericht

Noot voor redactie