Ingezonden persbericht


Muziekcafe DE TROUBADOUR

H a r d e n b e r g

PERSBERICHT WK42

VRIJDAG DUITSE AVOND IN DE TROUBADOUR

Hardenberg-, In samenwerking met De Troubadour verzorgt het duo 'Heino und Heino' vrijdag (15-10) oktober vanaf 21.00 uur een fantastische, humorvolle Duitse muziekavond. De avond wordt een 'Riesenparty' waarin alle vormen van de Duitstalige muziek centraal staan zoals schlagers, neue Weutsche welle, maar ook volkstümliche muziek en Oostenrijkse bergmuziek komt aan de orde.

Uiteraard is er ook aandacht voor de muziek van de zogenaamde Bairische Octoberfeste. Bratwurst, bierpullen op bezemstelen, lange tafels en Oostenrijkse kledij zullen op deze avond niet ontbreken. De opbrengst uit de entree (5 euro p.p.) gaat volledig naar de inrichting van het nieuwe clubhuis van de voetbalvereniging H.H.C.

Het hoogtepunt van deze avond is (als er nog plaats is...) een muzikaal optreden van HEINO und HEINO. Dit kersverse, doch oude duo brengt op geheel eigen wijze een aantal nummers ten gehore van de met donkere bril en wit geverfde kuif getooide Duitse albino/zanger Heino. Je gelooft je oren, maar vooral je ogen niet! Wie van gezelligheid en sfeer houdt en toe is aan het fantastisch avondje uit voor het goede (HHC-)doel mag deze avond niet missen. Meer info: www.poppodium.nl.