Gemeente Rotterdam

14 oktober 2004

Persuitnodiging

Op vrijdag 15 oktober om 12.30 uur presenteert prof. dr. Lemstra de hoofdconclusies uit zijn onderzoek naar de Rotterdamse garantiekwestie. Burgemeester Opstelten neemt het onderzoeksrapport namens het College in ontvangst en zal een korte reactie geven.

Eerder heeft de Raad van Commissarissen van het Havenbedrijf opdracht gegeven tot een eigen feitenonderzoek uitgevoerd door Price Waterhouse Coopers. Dit onderzoek, waarvan op 1 oktober de belangrijkste conclusies zijn gepresenteerd, is inmiddels afgerond en vormt één van de bijlage bij het rapport van prof. dr. Lemstra.

Het onderzoeksrapport van prof. dr. Lemstra en de bijlagenrapportage zijn vanaf 11.30 uur onder embargo door journalisten in te zien in de Perskamer van het Stadhuis.

U bent van harte welkom bij de persconferentie om 12.30 uur in de B&W-kamer op het Stadhuis. Naast de heer Lemstra en burgemeester Opstelten zullen ook wethouder Van Sluis (Haven, Economie, Werkgelegenheid en Milieu) en Janssens (Middelen en Sport) aanwezig zijn om vragen te beantwoorden.

Noot voor de redactie/

Gemeente Rotterdam