Politie Gelderland-Midden

Politie houdt verwarde man aan

Publicatiedatum: 14-10-2004

De politie heeft vanavond, 14 oktober jl. omstreek 21.30 uur een 28-jarige Arnhemmer aangehouden. De man stond in verwarde toestand in zijn tuin aan de Ereprijslaan in Arnhem met op vuurwapen en steekwapen gelijkende voorwerpen te zwaaien. Om te voorkomen dat de man de hand aan zich zelf zou slaan, heeft de politie de man aangehouden. De politie hoefde bij de aanhouding geen geweld te gebruiken. Mede door goed op de man in te praten, gaf de man zich over. De man heeft zover nu blijkt geen omstanders bedreigd. De man is overgebracht naar het politiebureau en zal inverzekering worden gesteld.

voor nadere informatie:
Carla Verhaaf (tot 00.30 uur)
0316-368031

---


---

Motorrijder ernstig gewond bij aanrijding

Publicatiedatum: 14-10-2004

Een motorrijder is vanmiddag, 14 oktober, omstreeks 17.00 uur ernstig gewond geraakt bij een ongeluk op de Oostsingel in Duiven, ter hoogte van het tankstation Texaco.
De man reed op de Oostsingel komende vanaf de A12 en reed in de richting van Duiven. Ter hoogte van de Texaco stond voor de verkeerslichten een rij wachtende auto's. De motorrijder passeerde de rij toen een automobilist vanuit de rij wilde keren. De automobilist zag vermoedelijk de passerende motorrijder over het hoofd. De motorrijder kon niet meer voldoende uitwijken en botste op de auto. De man moest werd met spoed met ernstig letsel aan hoofd en been overgebracht naar ziekenhuis Rijnstate in Arnhem.

voor nadere informatie:
Carla Verhaaf (tot 00.30 uu)
0316-368031

P.s. door een storing werd dit bericht pas laat geplaatst. De personalia van het slachtoffer konden nog niet worden gegeven.