Politie Zeeland


Z-9839-2004 Aanhouding na mishandeling

Op de Herman Heijermanslaan in Terneuzen, is gisteravond rond 22.50 uur een 63-jarige man aangehouden op verdenking van mishandeling en bedreiging met de dood.
Een 54-jarige man uit Terneuzen heeft aangifte gedaan bij de politie van de mishandeling en bedreiging. Hij was licht gewond geraakt en zal zich onder behandeling stellen van zijn huisarts.
De mishandeling vond plaats in een woning aan de Herman Heijermanslaan. De verdachte is ingesloten in Torentijd.


O-9840-2004 Aangehouden na diefstal drank

In een discotheek in Goes is vannacht rond 01.30 uur een 20-jarige Goesenaar aangehouden op verdenking van diefstal van drank.
Door een getuige werd gezien dat de 20-jarige, uit een opslaghok, een hoeveelheid drank wegnam. De man is aangehouden en ingesloten in Torentijd.


Z-9841-2004 Onder invloed

Een 59-jarige Terneuzenaar is vannacht rond 01.15 uur betrapt op het rijden onder invloed.
De man reed, op de Herengracht in zijn woonplaats, toen hij gecontroleerd werd door de politie. Uit de blaastest die hij moest ondergaan bleek dat hij teveel had gedronken. De man kreeg een bekeuring en een rijverbod van drie uur.


W-9842-2004 Woningbrand Nieuw- en St. Joosland

Gisteravond omstreeks 22.56 uur is een woning aan de Derde Weg in Nieuw- en Sint Joosland volledig uitgebrand.
Een langsrijdende getuige zag vlammen uit het dak komen en heeft de hulpverlenende instanties gewaarschuwd. De brand is ontstaan door onbekende oorzaak. De technische recherche gaat onderzoek doen in de woning.


O-9843-2004 Controles Goes

Op de Patijnweg en de Oranjeweg in Goes zijn diverse weggebruikers bekeurd.
Een automobilist werd bekeurd omdat hij zijn gordel niet om had. Ook werd een automobiliste bekeurd voor het doorrijden over een zebrapad, terwijl iemand over wilde steken. Twee bekeuringen werden uitgeschreven voor het negeren van het rode licht en een voor het niet gebruiken van de rijbaan.





Politie Zeeland