Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

----------

Toestellen bijbesteld

Spaaractie cameratelefoons Postbank/Telfort 200.000-grens gepasseerd

Amsterdam, 15 oktober 2004 - De spaaractie van de Postbank in samenwerking met Telfort is een groot succes. In drie weken tijd heeft het aantal aanvragen de verwachting ruimschoots overtroffen. Aanvankelijk gingen de Postbank en Telfort uit van 200.000. Inmiddels is dat aantal gepasseerd. Er zijn nu extra prepay Siemens cameratelefoons besteld. Verder is besloten de actie te verlengen met een week tot 23 oktober.

De spaaractie ging op 20 september van start en zou tot 15 oktober 2004 duren, maar is nu verlengd tot 23 oktober 2004. Postbankklanten ontvangen het toestel gratis als ze eenmalig een bedrag van ¤ 500 of meer storten op een spaarrekening en als ze ¤ 75 beltegoed van Telfort aankopen. Dit beltegoed wordt over de eerste 5 maanden met ¤ 15 per maand automatisch opgewaardeerd en is onbeperkt geldig. Klanten kunnen extra beltegoed rechtstreeks via de mobiele telefoon opwaarderen.

Het moment van het spaarsucces is opmerkelijk omdat de maanden september tot en met december worden gezien als een 'ontspaarmoment'. In die periode zijn er geen extra toeslagen zoals vakantiegeld, winstdeling of 13e maand.

Het toestel

De Siemens MC60 heeft een winkelwaarde van ¤ 149 en heeft een kleurenscherm en een geïntegreerde camera voor het maken van foto's. Het toestel beschikt verder over MMS voor het versturen en ontvangen van digitale foto's. Andere mogelijkheden zijn surfen op het internet, e-mailen, chatten, spelletjes spelen en downloaden van ringtones.