United Services Group

persbericht

CEO Alex Mulder van United Services Group terug van sabbatical

Almere, 15 oktober 2004. Na de op 15 april jongstleden aangekondigde sabbatical van zes maanden heeft Alex Mulder zijn werkzaamheden als CEO van United Services Group N.V. hervat.

De heer Mulder heeft zijn sabbatical na ruim 30 jaar van dagelijkse intensieve werkzaamheden als zeer zinvol en leerzaam ervaren en heeft zich los van de dynamiek van alle dag kunnen verdiepen in onderwerpen als internationalisatie en strategische beleidsvorming. De Raad van Commissarissen en de heer Mulder bedanken alle leden van de Executive Committee voor hun extra inzet de afgelopen periode en in het bijzonder Ron Icke voor zijn rol als plaatsvervangend CEO.

Profiel United Services Group
United Services Group is als Europese dienstverlener actief in Nederland, België, Duitsland, Italië, Spanje en Portugal op het gebied van flexibele arbeid, opleidingen en customer care-services. De aandelen United Services Group staan genoteerd aan de Effectenbeurs Euronext Amsterdam. Vanuit een aantal zelfstandige werkmaatschappijen, waaronder Unique, Start, Secretary Plus en Technicum (uitzending & detachering), United Capacity, United Technical Solutions (werving & selectie, detachering en projectmatige activiteiten voor vakspecialisten), Luzac College en InterCollege (opleidingen) en Telecom Direct en Call-IT (customer contact-centers), worden de diverse dienstverleningsvormen aangeboden.

De Executive Board
United Services Group N.V.

Voor nadere informatie:
De heer Ron Icke RA Telefoon: +31 (0)36 529 95 05 De heer Leo W. Houwen Telefoon: +31 (0)36 529 95 07

Zoeksymbolen USG
Reuters UINT.AS
Bloomberg UNINA

Zie ook onze website: www.unitedservicesgroup.nl


1


---- --