Ingezonden persbericht

Sport jeugd garantie plan speelt een verloren wedstrijd

SCHOONEBEEK, 20041015 -- Het bestuur van het SJGP, moet toegeven dat ze een verloren wedstrijd hebben gespeeld. Het verlies hebben we te danken aan een slecht spel en met te weinig pressie kunnen spelen. Het mankeerde ons aan bekende speler met veel ervaring die de voortrekkersrol in het team kon waarmaken. De supporters waren er wel, maar met te weinig om een stadion vol te krijgen en hun stem te laten horen. Om wellicht vorenstaande haalden we te beperkt de pers zodat landelijk ook niet naar ons werd gekeken.


We hebben alles gedaan, wat in ons vermogen lag om een rol van betekenis te gaan spelen in de Nederlandse politieke en charitatieve competitie.

Er waren mensen die er openlijk voor uit kwamen dat het bestuur, misschien wel eens aan zelfverrijking zou kunnen gaan doen: Kort antwoord we hebben niet eens de kans gekregen om te bewijzen dat het niet zo was.

Maar we geven ons gewonnen en we verlaten de wereld van een aantal zichzelf steeds meer, persoonlijk rijker makende bestuursleden van sportkoepel, nationale sportbonden en politici die niet eens aan de toekomst van kinderen denken.

We wilden met ons initiatief echt de kansarme kinderen helpen zonder daar zelf financieel beter van te worden.

We wensen alle andere tegenstanders wel een fairplay toe, want die hebben wij nooit, behoudens een paar media, gehad. Wij willen aan die wel aandacht aan ons project gaven: Hartelijk dank, aan u lag het niet.

We zullen nog een maand wachten met definitieve opheffing, misschien komt er toch nog een transfervrije (hoofdrol)speler die ons kan helpen in de strijd.




Ingezonden persbericht