Ingezonden persbericht

FilmKids Magazine naar Bart Smit

DRACHTEN, 20041015 -- Young Media Group BV heeft overeenstemming bereikt met winkelketen Bart Smit en Smart Kid Productions om haar filmmagazine voor kinderen van 6 tot 12 jaar exclusief te distribueren binnen de 180 filialen van Bart Smit. Vanaf het kerstnummer van FilmKids Magazine zal de helft van de 100.000 filmmagazines aan betalende (doelgroep)klanten binnen de Bart Smit filialen meegegeven worden.


FilmKids Magazine bestaat uit 24 pagina's met informatie over film, video en dvd voor kinderen van 6 tot 12 jaar en staat boordevol met leuke actie's, waar stoere prijzen te winnen zijn. FilmKids Magazine wordt 4 keer per jaar uitgebracht. Vlak voor de zomervakantie, herfstvakantie, kerstvakantie en mei vakantie.

Young Media Group is een full service mediabureau en uitgeverij dat zich naast het uitgeven van het succesvolle filmblad Movie Alert! Magazine en FilmKids Magazine bezig houd met het inzetten van media, zowel indoor als outdoor, promotionele activiteiten en drukwerkinkoop ten behoeve van de entertainmentbranche met de film- dvd branche in het bijzonder.




Ingezonden persbericht