Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Concert Melanie Safka in Veendam

VEENDAM ­ In Cultureel Centrum Van Berensteyn in Veendam treedt op zaterdag 16 oktober de wereldberoemde Amerikaanse zangeres Melanie op. Melanie Safka is, vooral voor de generatie die in de jaren zestig is opgegroeid, nog steeds een fenomeen. Het bloemenmeisje, dat doorbrak tijdens het vermaarde Woodstockfestival in Amerika, heeft grote successen als Lay Down, Animal Crackers, Look what they've done to my Song Ma, Ruby Tuesday, Brand New Key en Peace will Come op haar naam staan. Ze verkocht maar liefst negentig miljoen platen over de hele wereld.

Tussen 3 en 28 oktober is Melanie op tournee in Europa. Live on Stage heeft als enige organisatie rechtstreeks een contract af kunnen sluiten met Melanie Safka. De rest van de tournee is in handen van een boekingskantoor. In het voorprogramma treedt het duo Hello Rio, dat bestaat uit gitarist/zanger Marco Geerdink (Skik) en zangeres Ilona Remmerswaal, op.

Tijdens haar tournee brengt Melanie naast haar oude successen ook nummers van haar nieuwe prachtige album Paled by Dimmer Light, dat op 13 september in Nederland is uitgebracht. Op de cd is duidelijk te horen dat Melanie Safka er weer zin in heeft. Ze is beter bij stem dan ooit. Ze wordt tijdens haar optredens begeleid door haar zoon Beau 'Virtuoso' Jarred Schekeryk.

Voor het concert op zaterdag 16 oktober in Cultureel Centrum Van Berensteyn in Veendam is het merendeel van de toegangskaarten al verkocht. De nog beschikbare kaarten zijn verkrijgbaar bij de kantoren van het Dagblad van het Noorden in Groningen en Veendam en bij Van Berensteyn. Entreebewijzen kunnen ook besteld worden via de Ticketlijn: 0629 ­ 013456. Meer informatie over het concert is te vinden op www.liveonstage.org.

Henk Kroezen

Kroezen tekst & communicatie
Wilhelminastraat 49-b
7811 JE EMMEN
Tel: 0591 - 653944
Fax: 0591 - 645312
E-mail: info@kroezentekst.nl
Internet: www.kroezentekst.nl