Politie Zeeland


W-9878-2004 Verkeersongeval met letsel

Op de Koudekerkseweg in Middelburg zijn vannacht rond 01.22 uur twee fietsers licht gewond geraakt door een aanrijding.
De bestuurder van de fiets, een 17-jarige Middelburger, reed, zonder verlichting, over de rijbaan van de Koudekerkseweg. Achterop zijn fiets zat een 17-jarige Middelburgse. De bestuurder van een busje, een 45-jarige man uit de gemeente Veere, dat hen tegemoet kwam uit tegenovergestelde rijrichting, heeft de fietsers in het donker niet opgemerkt en hierdoor ontstond een aanrijding. De fietser en zijn bijrijdster klaagden over pijnlijke armen en knieen door de val, maar hebben zich niet onder behandeling van een dokter gesteld.


W-9879-2004 Brand Gildeweg

Op de Gildeweg in Vlissingen is een papiercontainer in brand gestoken.
De politie heeft het vuurtje gedoofd.


Z-9880-2004 Brand bij school Breskens

Bij een school in Breskens is gisteravond rond 01.47 uur een middelgrote brand ontstaan.
De brand is mogelijk ontstaan door brandstichting in een papiercontainer die bij de entree van de school stond opgesteld. De brandweer heeft omstreeks 03.30 uur het sein brand meester gegeven.


Z-9881-2004 Onder invloed

In Westdorpe, op de Tractaatweg, is een 32-jarige automobilist uit Axel, betrapt op het rijden onder invloed.
De man werd rond 02.05 uur gecontroleerd door de politie en moest een blaastest ondegraan. Hieruit bleek dat hij de toegestane norm twee maal had overschreden. De man kreeg een rijverbod van vier uur en een bekeuring.


O-9882-2004 Onder invloed

Op de Ring in St. Annaland is een 23-jarige automobilist uit de gemeente Tholen, betrapt op het rijden onder invloed.
De man werd rond 01.42 uur gecontroleerd door agenten en moest een blaastest ondergaan. Hieruit bleek dat hij ruim twee maal de norm had overschreden. Hij kreeg een bekeuring en een rijverbod van 5 uur.


Z-9883-2004 Onder invloed

Op de Tractaatweg in Westdorpe is een 24-jarige Belgische automobilist betrapt op het rijden onder invloed.
De man werd rond 02.10 uur gecontroleerd door de politie en moest een blaastest ondergaan. Hieruit bleek dat hij zoveel had gedronken dat de man zijn rijbewijs moest inleveren. Hij had de norm ruim drie maal overschreden. De man mag zich binnenkort voor de rechter verantwoorden voor zijn rijgedrag.
Ook in Nieuw Namen, op de Hombachstraat, werd vannacht, rond 02.15 uur, een 36-jarige automobilist uit de gemeente Hulst, betrapt op hetzelfde feit. Hij bleek bijna twee maal zoveel te hebben gedronken dan de wet toestaat en kreeg een bekeuring en een rijverbod van vier uur.