Politie Zeeland


Z-9884-2004 Bromfiets uit verkeer genomen

Een snorfiets is vannacht rond 02.23 uur uit het verkeer genomen.
De bestuurder, een 17-jarige jongen uit de gemeente Terneuzen, had zijn voertuig niet verzekerd en door de politie wordt nog getwijfeld of het voertuig wel een snorfiets is. Er wordt technisch onderzoek aan de snorfiets verricht.

W-9885-2004 Onder invloed
Een 25-jarige automobilist uit de gemeente Middelburg is vannacht omstreeks 02.24 uur betrapt op het rijden onder invloed.
Hij reed over de Kanaalweg toen hij werd staande gehouden door surveillerende agenten. Hij moest een blaastest ondergaan waaruit bleek dat hij bijna drie maal zoveel had gedronken als is toegestaan. De man kreeg een bekeuring en een rijverbod van vijf uur.

Z-9886-2004 Onder invloed
In de Zoutestraat in Hulst werd omstreeks 02.25 uur een 39-jarige man uit de gemeente Hulst betrapt op het rijden onder invloed.
Hij reed in zijn auto toen hij werd gecontroleerd door de politie. Hij moest een blaastest ondergaan waaruit bleek dat hij ruim twee maal zoveel had gedronken als is toegestaan. De man kreeg een bekeuring en een rijverbod van vier uur.

O-9887-2004 Onder invloed
Op de Goesestraatweg in 's-Gravenpolder is vannacht rond 03.42 uur een 21-jarige automobilist uit Haaksbergen betrapt op het rijden onder invloed.
Hij werd gecontroleerd door de politie en moest een blaastest ondergaan. Hieruit bleek dat hij teveel had gedronken. Hij kreeg een bekeuring en een rijverbod van twee uur.

Z-9888-2004 Onder invloed
Een 30-jarige automobiliste uit Terneuzen is vannacht rond 03.47 uur betrapt op het rijden onder invloed.
Zij moest, tijdens een controle, een blaastest ondergaan en hieruit bleek dat zij teveel had gedronken. Ze kreeg een bekeuring en een rijverbod van een uur.

O-9889-2004 Onder invloed op de brommer
Een 32-jarige bromfietser is vannacht rond 03.53 bekeurd terwijl hij onder invloed op zijn brommer reed.
Uit een blaastest bleek dat de man bijna drie keer zoveel had gedronken als toegestaan.
Ook werd een 54-jarige automobilist uit Oosterhout (nb) omstreeks 04.18 uur bekeurd vanwege hetzelfde feit. Hij reed op de Nieuwe Postweg in Tholen. Deze man kreeg ook nog een rijverbod van drie uur.
W-9890-2004 Onder invloed
Een 29-jarige automobilist uit Rotterdam is aangehouden omdat hij niet wilde meewerken aan een blaastest.
De man werd, rond 04.50 uur gecontroleerd door de politie. Die vond dat de man naar alcohol rook en vorderde een blaastest van de man, toen hij hieraan geen gehoor wenste te geven is de man aangehouden. Op het bureau bleek dat hij teveel gedronken had. Hij kreeg een rijverbod van vier uur en een bekeuring.