Eemland noord 11.30 uur

Utrecht 16-10-2004 - Nieuwsberichten district Eemland noord

Verkeerscontroles

In het district Eemland noord hebben vrijdag diverse verkeerscontroles plaatsgevonden.

SOEST Op vrijdag 15 oktober hield de politie omstreeks 01.00 uur op de Steenhoffstraat een 21-jarige automobilist uit Soest aan omdat werd vermoed dat hij onder invloed achter het stuur zat. Dit bleek zo te zijn: de bestuurder blies bij controle 300 ug/l. Een proces verbaal en een rijverbod waren het resultaat.

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG Op de Bikkersweg hield de politie vrijdag tussen 13.30 en 14.30 uur een snelheidscontrole. Er werden 65 voertuigen gecontroleerd. Vijf automobilisten en twee bromfietsbestuurders werden bekeurd omdat zij te snel reden. Een bromfietser kreeg een bekeuring omdat er geen helm werd gedragen.

Op de Amersfoortseweg hield de politie vrijdag tussen 22.00 en 23.00 uur een alcoholcontrole. Er werden 71 automobilisten gecontroleerd waarvan een bestuurder teveel had gedronken. Hij blies 380 ug/l.

BAARN Vrijdagavond vond op de Zandheuvelweg een verkeerscontrole plaats. In totaal werden 43 bekeuringen uitgeschreven voor onder meer niet handsfree bellen (2), niet dragen van de gordel (8), niet kunnen tonen van rijbewijs (8) of kenteken bewijs (5), technische mankementen aan de auto en alcoholgebruik (2).