Politie Zeeland


Z-9891-2004 Onder invloed

In Terneuzen, op de Schependijk, is een 59-jarige automobilist uit Terneuzen bekeurd omdat hij, onder invloed, in zijn auto reed.
De man moest een blaastest ondergaan waaruit bleek dat hij teveel had gedronken. Hij kreeg een bekeuring en een rijverbod van twee uur.


W-9892-2004 Mishandeling

In een cafe aan het Bellamypark in Vlissingen is vannacht rond 04.15 uur een mishandeling gepleegd.
Een 49-jarige Groninger heeft aangifte gedaan van de mishandeling. Hij heeft een wond aan zijn oogkas en oog opgelopen, doordat zijn bril werd stukgeslagen door een, tot nu toe, onbekend gebleven man. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van de mishandeling.


Z-9893-2004 Onder invloed

Een 32-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen is vannacht rond 05.45 uur betrapt op het rijden onder invloed.
Hij reed over de Markt in Terneuzen toen hij werd gecontroleerd door de politie. Uit een blaastest bleek dat hij teveel had gedronken. Hij kreeg een bekeuring en een rijverbod van twee uur.


Z-9894-2004 Bekeurd Hulst en Clinge

Tussen 05.00 en 07.00 uur zijn twee automobilisten bekeurd.
Een voor het niet dragen van zijn autogordel en een voor het inhalen over een verdrijvingsvlak.


Z-9895-2004 Verkeersongeval met doorrijder

In Terneuzen, op de Willem de Zwijgerlaan, heeft vrijdag rond 16.00 uur een ongeval plaatsgevonden waarbij een automobilist in een witte auto is doorgereden.
Een 76-jarige fietser reed over voornoemde straat en kreeg op de rotonde, mogelijk, geen voorrang van een automobilist. Hij reed hierdoor met zijn fiets tegen de auto aan. Ten gevolge hiervan kwam de man ten val en liep hij een pijnlijke arm, rug en achterhoofd op. De automobilist is niet gestopt om te kijken hoe de toestand was van de 76-jarige. De politie zoekt getuigen van het voorval. Zij worden verzocht zich te melden bij de politie in Terneuzen, danwel te bellen met telefoonnummer 0900-8844.