TROS


Afdeling Communicatie
Hilversum, 12-10-2004

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 16 oktober
Radio 2 - 16.00 uur

HOLLANDS GLORIE IN TROS MUZIEKCAFÉ

Op zaterdag 16 oktober ontvangt Hadassah de Boer in TROS MUZIEKCAFÉ veelal Nederlandse muzikanten en een vleugje melancholie.

Pater Moeskroen heeft een nieuwe single uit met de titel 'Honderd'. Ook komt er een nieuw album én de mannen zijn druk bezig met hun nieuwe theaterprogramma. Een drukke periode dus maar natuurlijk maakt de band even tijd vrij om live te spelen in TROS MUZIEKCAFÉ.

Blind 8 is een Nederlandse groep met muzikanten die individueel al een flinke tijd meedraaien. Hun gedrevenheid als band is groot, hun invloeden halen ze uit de funk, de jazz en de rock. Zaterdag vertellen ze meer van zichzelf en hun muziek.

Wende Snijders is de naam die op ieders lippen brand. De Nederlandse zangeres maakte veel indruk met haar laatste album, met daarop prachtige chansons. Zaterdag laat ze in TROS MUZIEKCAFÉ horen hoe dit klinkt.

De Texaanse singer-songwriter Eric Taylor schreef liedjes voor onder anderen Nanci Griffith en Lyle Lovett. Voor zichzelf heeft hij ook een aantal prachtige nummers weggelegd, zoals te horen is op zijn nieuwe album. De songs brengen veel melancholie met zich mee zoals Eric zaterdag laat horen.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Voor meer informatie www.muziekcafe.nl