tros


Afdeling Communicatie
Hilversum, 13-10-2004

Televisie
tros muziekfeest: jubileumcruise middellandse zee
Uitzending zaterdag 16 en 23 oktober
Nederland 2 - 20.00 uur

tros viert jubileum met 1600 leden tijdens cruise

Een concert in de Amsterdam ArenA, een jubileumavond op televisie en een grote cruise op de Middellandse Zee. De TROS wordt dit jaar 40 en iedereen die wil, kan daarvan meegenieten.

Op zaterdag 16 en 23 oktober wordt het programma TROS MUZIEKFEEST: JUBILEUMCRUISE MIDDELLANDSE ZEE uitgezonden. Eind september stapten 1600 TROS-leden aan boord van het luxe cruiseschip Costa Europa om ruim een week te genieten van optredens van nationale en internationale artiesten.

In deze muziekspecials zijn optredens te zien van onder anderen Jan Smit, Frans Bauer, Marianne Weber, Wolter Kroes, Lee Towers, Belle Perez, Arwin Kluft en Malando. Ook Ben Hendriks, de winnaar van het programma 'Een ster in 40 dagen' treedt op. Daarnaast reisden TROS-presentatoren Martin Gaus, Mireille Bekooij, Ad Janssen, Bert Kuizenga en Hans Kazàn mee om de verjaardag van de TROS op bijzondere wijze te vieren.

Het schip legde onder meer aan in Barcelona, Alicante, Gibraltar, Lissabon, Cadiz en Savona. Foto's, dagboeken en verslagen van deze reis zijn ook te zien op www.trosmuziekfeest.nl

Vrijdag 29 oktober heeft de TROS een avondvullende jubileumuitzending.