Dolfinarium


K'nex Bouwfestijn in Dolfinarium Harderwijk

Datum: 13 oktober 2004 Auteur: Dolfinarium Harderwijk

Harderwijk, 13 oktober 2004 - Niemand hoeft zich tijdens de herfstvakantie te vervelen. Maar liefst twee weken lang kunnen alle kinderen in Dolfinarium Harderwijk meedoen aan het K'NEX Bouwfestijn.

In de speciaal ingerichte K'NEX ruimte zijn bouwtafels aanwezig en honderden bouwsteentjes. Ook staan er een aantal hele grote K'NEX-modellen, dus die kunnen van dichtbij worden bekeken en misschien zelfs wel worden nagemaakt! Het leuke van K'NEX is dat kinderen er werkelijk álles van kunnen maken. Vissen, zeesterren, dolfijnen en zeeleeuwen. Of het nu klein is of groot, plat of driedimensionaal, naar een voorbeeld of naar eigen fantasie: met K'NEX kan het allemaal!

Kinderen kunnen tijdens het Bouwfestijn hun favoriete zeebewoner van K'NEX maken en ophangen in een groot aquarium. De jury kiest twee keer per dag de mooiste dieren uit en beloont deze met mooie K'NEX prijzen!

Kom dus met het hele gezin naar Dolfinarium Harderwijk en beleef een dag vol K'NEX plezier! Maak kennis met de bewoners van de zee en geniet van een leuke en leerzame dag. Het Bouwfestijn vindt plaats in het Roeiclubhuis van restaurant De Parel. Om daar te komen hoeft u in Dolfinarium Harderwijk alleen maar de borden te volgen.

Wanneer kunnen kinderen komen bouwen?
Het K'NEX Bouwfestijn begint op 16 oktober en eindigt op zondag 31 oktober. Dolfinarium Harderwijk is tot en met 31 oktober 2004 dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

Spaar nu voor korting op de entreeprijs van Dolfinarium Harderwijk! Bij elke aankoop in een winkel van Top1Toys ontvangt u nu een Spetterbon voor Dolfinarium Harderwijk. Bij inlevering van de Spetterbon aan de kassa van Dolfinarium Harderwijk ontvang je EUR 6,- korting per persoon op de entreeprijs, voor maximaal 5 personen.

Het K'NEX Bouwfestijn wordt mogelijk gemaakt door K'NEX, Dolfinarium Harderwijk, Top 1 Toys.