Ingezonden persbericht

Nieuwe operatiekamers Middellaankliniek

Met trots willen wij u op de hoogte brengen dat wij op zaterdag 16 oktober a.s. officieel onze volledig vernieuwde operatiekamers in gebruik gaan nemen

VELP, 20041005 -- KWALITEIT. Om de kwaliteit van de operaties te waarborgen zijn de afgelopen maanden onze operatiekamers volledig gestript en opnieuw opgebouwd volgens de laatste eisen van het College Bouw Ziekenhuisvoorzieningen. Om de kwaliteit van de kliniek, die wij gewend zijn te leveren, te garanderen zijn wij zelfs boven enkele thans geldende normen gaan zitten. Zo hebben wij als een van de eerste ZBC's, in Nederland, onze anesthesie apparatuur digitaal aangesloten op ons netwerk.


OPEN DAG.
Zaterdag 16 oktober van 13:00 tot 17:00 uur is een ieder welkom om de kliniek te bezoeken en een kijkje te nemen in onze nieuwe operatiekamers.

GEREGISTREERDE SPECIALISTEN.
Alle operaties worden uitgevoerd door 4, officieel erkende, plastisch chirurgen die werkzaam zijn in ziekenhuizen in de regio. Zo blijven deze medisch specialisten volledig "up to date" met de laatste technieken en methodes. Tevens beschikken wij over een specialistische afdeling huidtherapie.

HISTORIE.
De middellaankliniek is een van de oudste privé klinieken van Nederland.
Opgericht in november 1985 begonnen als buitenpoli van ziekenhuis Rijnstate, maar nu uitgegroeid tot een full service centrum voor plastische en esthetische chirurgie. Vanaf het begin heeft de kliniek zowel verzekerde als private zorg verleend als een soort ZBC avant le lettre. Sinds mei 2000 is de kliniek ,door het ministerie, officieel erkend als een Zelfstandig Behandel Centrum.


MIDDELLAANKLINIEK
Middellaan 8a
6881 RP Velp (G)

Tel : 026-3644432
Fax : 026-3634886

www.middellaankliniek.nl
midklin@universal.nl




Ingezonden persbericht