Ingezonden persbericht


Popcentrum PODIUM

H a r d e n b e r g

PERSBERICHT WK42

VAN DIK HOUT & E-NORM OP POP- & ROCKNIGHT IN PODIUM

Hardenberg-, Aanstaande zaterdag (16-10) organiseert Popcentrum Podium een lange Pop- en Rocknight met Van Dik Hout, ENorm in de vijf zalen van het popcentrum. Start show: 22.00 uur. De Pop- en Rocknight duurt tot 05.30 uur.

Van Dik Hout
Er zijn maar weinig Nederlandse bands die vanaf de start meteen de top halen en daar niet meer weggaan. Van Dik Hout is een van die weinige bands. Met de debuutsingle 'Stil In Mij' ging Nederland in '94 al overstag en sindsdien is de band niet meer weg te denken. Dat 'Stil In Mij' door lezers van OOR en luisteraars van Radio 3 is gekozen tot 'Beste Nederlandse Nummer Ooit' zegt alles. Dat Van Dik Hout in februari 2002 voorafgaand aan het huwelijk tussen Alexander en Maxima ook op koninklijk niveau de handen op elkaar kreeg, trouwens ook. Maar dat was toen. Zaterdag staat die zelfde band als hoofdact op de Pop- en Rocknight in Podium Hardenberg.

ENorm
De maïs is van het land dus het ENorm seizoen is weer begonnen. ENorm is een vijfmans rockformatie, die in de media wordt bestempeld als een live sensatie. De band speelt voornamelijk eigen werk afgewisseld met een prachtige medley van Queen. Maar ze zijn ook in staat om samen met Tonny Spinner (Toto) even 'Hold the line' te spelen of samen met Ten Sharp het nummer 'You!' Een optreden van ENorm is dus altijd een verassing, temeer omdat de band vanavond in het voorprogramma staat van die andere verrassing Van Dik Hout. Meer informatie over de Pop- en Rocknight op www.poppodium.nl

Einde persbericht



Ingezonden persbericht