Eemland zuid 12.00 uur

Utrecht 17-10-2004 - Nieuwsberichten district Eemland zuid

Veelpleger aangehouden

WOUDENBERG Surveillerende politiemensen zagen zaterdag omstreeks 12.00 uur een hen bekende veelpleger lopen op de Geeresteinselaan. De man, een 32-jarige inwoner van Amersfoort, liep met een zo goed als nieuwe damesfiets aan de hand. Bij zijn aanhouding trok de man een mes en bedreigde daarmee de agenten. Hij is ingesloten op het politiebureau. De fiets bleek gestolen te zijn.

Twee gewonden na vechtpartij

WOUDENBERG Twee medewerkers van een horecagelegenheid aan de Dorpsstraat zijn zaterdagavond omstreeks 24.00 uur gewond geraakt nadat vier jongens hen hadden mishandeld. De daders waren ontevreden over de dienstverlening van het horecapersoneel en uitten hun ontevredenheid door de personeelsleden voor de deur van het pand te mishandelen waarbij een van de personeelsleden een slagaderlijke bloeding opliep. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht en de daders.

Autokrakers aangehouden

AMERSFOORT De politie heeft zaterdagmorgen omstreeks 02.00 uur twee autokrakers aangehouden die met inbrekerswerktuigen en uit autos afkomstige spullen op de Kamerlingh Onnesstraat liepen. De twee jongens uit Amersfoort, 14 en 16 jaar, worden verdacht van inbraak in zeker drie autos die stonden geparkeerd in de omgeving van de Keesomstraat ingebroken.