Politie Noord-Holland-Noord

Hoorn en omgeving zondag 17 oktober

Hoorn 17-10-2004 - 12.30 uur

Aanrijding met letsel

Hoorn, zaterdag 16 oktober 2004.

Zaterdagavond even voor 23.30 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de kruising Provincialeweg/Oostergouw in Hoorn. Een 20-jarige automobilist uit Zwaag kwam vanaf de Oostergouw en stond stil voor het rode licht voor de kruising met de Provincialeweg. Bij groen licht trok hij op, maar toen kwam vanaf links een 39-jarige automobilist uit Venhuizen met twee inzittenden. Hij reed vermoedelijk door rood waarna een botsing ontstond. De auto van de man uit Venhuizen sloeg over de kop en kwam tot stilstand in de rechterberm op zijn wielen. De man uit Venhuizen en een inzittende zijn naar het Westfries Gasthuis in Hoorn overgebracht met onbekend letsel. Een andere inzittende had een wond aan zijn arm. De 20-jarige automobilist uit Zwaag en zijn inzittende zijn met de schrik vrijgekomen.

Man aangehouden na grote mond

Hoorn, zaterdag/zondag 17 oktober 2004.

Wegens het ongeval op de kruising Provincialeweg/Oostergouw in Hoorn was de kruising afgesloten en werd het verkeer omgeleid. Een 42-jarige dronken man uit Wester-Koggenland, bijzitter in een auto, stapte uit omdat hij wilde dat de auto waarin hij en een chauffeur zaten door kon rijden. Hij kwam verhaal halen bij een politieagent en begon lastig te worden. Nadat hij de politieagent had beledigd werd hij aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Na een goed gesprek begreep de man dat hij te ver was gegaan en hij mocht naar huis gaan.

Jongen aangehouden na bedreiging en niet luisteren

Oosterblokker, zondag 17 oktober 2004.

Zondagochtend even na 1.30 uur is een 16-jarige jongen uit Hoorn aangehouden omdat hij niet aan een bevel van de politie van Noord-Holland Noord voldeed. De jongen had een portier van een café aan de Oosterblokker in Oosterblokker bedreigd. De jongen, die agressief gedrag vertoonde, werd meerdere malen verzocht weg te gaan bij het café (hij werd gevorderd weg te gaan), maar deed dat niet. Vervolgens is hij aangehouden.