Politie Zeeland


W-9912-2004 Automobilist botst tegen geparkeerd staande auto's.
Zaterdagavond rond 18.05 uur is een 80-jarige automobilist uit Middelburg aan de Buitenhovelaan in Middelburg tegen twee geparkeerd staande auto's aangereden.
De man stond met zijn auto stil op het trottoir aan de Buitenhovelaan, met de voorzijde van zijn auto in de richting van een garagebox.
Toen hij achteruit reed botste hij tegen de, aan de Buitenhovelaan geparkeerd staande, auto's van een 38-jarige man uit Middelburg en een 45-jarige vrouw uit Middelburg.
Vervolgens reed de man tegen een garagebox.
De auto van de 80-jarige man raakte totaal vernield. De auto van de 38-jarige man en de auto van de 45-jarige vrouw raakten licht beschadigd.


W-9913-2004 Rijden op een zelfgemaakte bromfiets

Zaterdagavond rond 18.45 uur is een 15-jarige jongen uit de gemeente Veere aan de Pekelingseweg in Aagtekerke bekeurd omdat hij op een zelfgemaakte bromfiets reed en nog geen 16 jaar oud is.
De jongen kreeg een bekeuring en 63 euro.


O-9914-2004 Eenzijdig ongeval in Oud Vossemeer

Zaterdagavond rond 20.10 uur vond er op de Oud Vossemeersedijk in Oud Vossemeer een eenzijdig ongeval plaats.
Een 21-jarige automobilist uit de gemeente Tholen reed over de Oud Vossemeersedijk komende uit de richting van Oud Vossemeer.
Door nog onbekende oorzaak raakte hij in een bocht in de slip en boste tegen een aan de linkerzijde van de weg staande boom.
De man werd met schouderklachten, per ambulance, overgebracht naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom.
Zijn auto raakte totaal vernield.


Z-9915-2004 Rijden onder invloed

Zaterdagavond rond 21.20 uur is een 28-jarige automobilist uit Terneuzen aan de Axelsestraat in Terneuzen gecontroleerd op het rijden onder invloed.
De man werd aan de kant gezet en bekeurd omdat hij te hard reed. Uit ademanalyse bleek tevens dat de man ruim 2 maal teveel had gedronken. Hij kreeg ook hiervoor een bekeuring en een rijverbod van 4 uur.


Z-9916-2004 Eenzijdig ongeval in Terneuzen

Zaterdagavond rond 21.35 uur vond er op de Mr. F.J. Haarmanweg in Terneuzen een eenzijdig ongeval plaats.
Een 22-jarige automobilist uit Terneuzen reed over de Kennedylaan komende uit de richting van de Kerkhoflaan en gaande in de richting van de Mr. F.J. Haarmanweg.
In een flauwe bocht verloor de man door onbekende oorzaak de macht over het stuur en botste tegen een hek.
Er was alleen materiële schade.