Politie Zeeland


O-9907-2004 Aanrijding in Goes

Zaterdagmiddag rond 17.10 uur vond er op de kruising Zonnebloemstraat, Kamperfoeliestraat in Goes een aanrijding plaats tussen een bromfiets en een personenauto.
De 17-jarige bromfietser uit de gemeente Borsele reed over de Kamperfoeliestraat komende uit de richting Voorstad.
Op vermelde kruising verleende hij geen voorrang aan de voor hem van rechts komende
63-jarige automobilist uit Goes.
Er was alleen materiële schade.


Z-9908-2004 Aanrijding in Terneuzen

Zaterdagmiddag rond 17.10 uur vond er op de kruising Kennedylaan, Binnenvaartweg in Terneuzen een aanrijding plaats tussen een personenauto en een fiets.
De 45-jarige automobilist uit Middelburg reed over de Kennedylaan komende uit de richting van het centrum.
Op vermelde kruising (oversteekplaats) verleende hij geen voorrang aan de voor hem van rechts komende 13-jarige fietser uit de gemeente Terneuzen.
De fietser hield aan de aanrijding wat schaafwonden en kneuzingen over.


O-9909-2004 Winkeldiefstal

Zaterdagavond rond 18.00 uur is een 16-jarige jongen uit Utrecht in de Albert Heijn aan de Kolveniershof in Goes aangehouden wegens winkeldiefstal.
De jongen had goederen met een totale waarde van ruim 42 euro weggenomen. Tegen hem werd proces-verbaal opgemaakt.


Z-9910-2004 Kop-staart aanrijding

Zaterdagmiddag rond 17.15 uur vond er op de Rijksweg N61 in Biervliet een kop-staart aanrijding plaats waarbij drie personenauto's beschadigd raakten.
Een 59-jarige automobilist uit Oostburg reed over de N61 en wilde linksaf de Geertruidadijk oprijden.
De man bracht zijn auto tot stilstand om op tegemoetkomend verkeer te wachten. De achter hem rijdende 26-jarige automobiliste uit de gemeente Terneuzen stopte ook.
Een 39-jarige automobilist uit de gemeente Sluis die achter haar reed kon niet meer op tijd tot stilstand komen en stuurde zijn auto de berm in waar hij zonder schade tot stilstand kwam.
De 38-jarige automobilist uit London (GB) die achter hem reed, en ook nier meer op tijd tot stilstand kon komen, kon nier meer uitwijken en botste tegen de auto van de 26-jarige vrouw. Door de aanrijding schoof haar auto tegen de auto van de 59-jarige man uit Oostburg.
Er raakte niemand gewond.


O-9911-2004 Rijden onder invloed

Zaterdagavond rond 23.40 uur is een 59-jarige automobilist uit Bergen op Zoom aan de ten Ankerweg in Tholen gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 1,4 maal teveel had gedronken. Hij kreeg een bekeuring en een rijverbod van 2 uur.





Politie Zeeland