VUGHTSE SPORTCLUB PRINS HENDRIK
AFDELING ATLETIEK

Vught, 17 oktober 2004

Van den Dungen wint 10 kilometer bij Herfstloop in Vught

Mark van den Dungen uit Schijndel heeft zondagmiddag 17 oktober de 10 kilometer wedstrijd bij de Vughtse Herfstloop gewonnen. Hij kwam na 32 minuten en 34 seconden over de finish op Sportpark De Koepel. Tweede werd Gerard van Hezik, die Raymon van den Berg voorbleef. Het podium bij de mannen was daarmee in handen van Prins Hendrik-atleten. De halve marathon rondom Strandbad de IJzeren Man kwam op naam van Ad de Bruijn in een tijd van 1 uur 13 minuten en 44 seconden.
* Bij de Athloscross in Harderwijk heeft Miranda Boonstra een tweede plaats behaald. De atlete van Prins Hendrik kwam na 17 minuten en 55 seconden over de finish waarmee ze Adrienne Herzog een halve minuut voor moest laten gaan. Bij de mannen werd Noël Keijsers vijfde en won Tonnie Dirks de cross bij de mannen veteranen.

* Luc Krotwaar uit Eindhoven loopt zondag 5 december in de 58e editie van de Internationale Marathon van Fukuoka in Japan. Dit maakte de manager van Krotwaar, Pieter Langerhorst, dit weekend bekend. De Prins Hendrik-loper die bij de Olympische Spelen nog te kampen had met een blessure, zal daarmee zijn tweede marathon van het jaar doen.