Digitale Gemeente Houten

Victum boekt moeizame winst op Arena.

zondag 17 oktober 2004 - Bron: Victum

Victum speelde thuis tegen Arena uit Rhenen, de laatste tegenstander waartegen nog niet was gespeeld. Met de winst tegen Altius op zak was het ook nu weer zaak om geen onnodige punten te laten liggen in de race om het kampioenschap met Ermelo.

In de koude wind begon Victum voortvarend en vol frisse moed aan het duel. Martijn Boers en Jose de Weijer tekenden voor de eerste treffers, 2-0. Arena speelde zich vrij in de korfzone voor 2-1, waarna Vikash Mahadew Missier uit een vrije bal scoorde voor 3-1 na 12 minuten. Tot dusver een normale wedstrijd met een redelijk normaal verloop. Maar op de een of andere manier lukte het Victum niet meer vrijuit te spelen en werden kansen op onbegrijpelijke wijze gemist. Duidelijk was dat de spelers er zelf ook niet veel van begrepen. Doordat er niet gescoord werd kreeg Arena de tijd dit wel te doen en Arena kon zo na 20 minuten op 3-3 gelijk komen. Na 25 minuten scoorde Vikash Mahadew Missier nog uit een strafworp, maar het duurde tot de laatste minuut van de eerste helft tot Esther van der Heijden uiteindelijk van afstand doel trof en de ruststand op 53 bracht. Een belangrijk treffer op een belangrijk moment.

Ook na rust bleef een verbetering van het spel uit. Het was uitgerekend het goed verdedigende Arena dat vanuit een strafworp na ruim 13 minuten in de 2e helft de score kon openen. Martijn Boers, die vele kansen kreeg, wist de voorsprong veilig te stellen door raak te schieten voor 6-4. Esther van der Heijden en Vikash Mahadew Missier scoorde in de resterende minuten nog voor 8-4, waarna de wedstrijd uit werd gespeeld. De punten werden in deze wedstrijd gepakt maar de manier waarop moet maar snel vergeten worden.

De doelpunten werden gescoord door: Vikash Mahadew Missier 3, Martijn Boers en Esther van der Heijden 2, José de Weijer 1.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2004 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).