MOJO CONCERTS

MOJO: Status Quo live in Groningen


Status Quo komt op zondag 17 oktober voor een eenmalig concert naar de Expohal van het Martiniplaza in Groningen. In februari verschijnt Riffs, het nieuwe Quo album, met daarop covers en eigen nummers aangevuld met een bonus live-dvd. De kaartverkoop begint aanstaande zaterdag om 10.00 uur.

De al ruim 35-jarige carrière van Status Quo kent vele hoogtepunten. Er zijn wereldwijd 110 miljoen singles en albums verkocht, goed voor 26 hitnoteringen sinds 1968 in Nederland. In 1986 gaf De Quo binnen een etmaal drie concerten in Engeland, Zwitserland en Denemarken. Twee jaar later trad de band veertien keer achter elkaar op in het Olympisch Stadion van Moskou, waar in totaal 300.000 mensen op af kwamen. Een absoluut record dat nog steeds niet is overtroffen. Een ander record, goed voor een vermelding in het grote Guinness boek, was hun tour in 1991 langs Glasgow, Sheffield, Birmingham en Londen in een tijdsbestek van twaalf uur.

Op 9 juli a.s. treedt de band op tijdens het Bospop festival in Weert. Status Quo bestaat uit Francis Rossi (zang/gitaar), Richard Parfitt (gitaar/zang), Andre Bown (toetsen), John Edwards (bas/zang) en Matt Letley (drums).

Status Quo + support act
Zondag 17 oktober
Martiniplaza Expo Hal, Groningen
Entree: Euro 35, - (excl. servicekosten)

Kaartverkoop begint zaterdag 17 januari om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-300.1250 (45 euroct.p.m), www.ticketservice.nl , de bekende voorverkoopadressen en kassa zaal.