MOJO CONCERTS
http://www.mojo.nl

MOJO: opnieuw extra shows Lord of the Dance

Delft, 14 september 2004


Aan het succes van het Ierse dansgezelschap Lord of the Dance komt geen einde. Opnieuw worden wegens grote belangstelling twee extra shows toegevoegd aan de Nederlandse reeks. Het gaat om matineevoorstellingen op zondag 17 en zondag 24 oktober 2004. De kaartverkoop voor deze shows start aanstaande zaterdag om 10.00 uur.

Sinds Michael Flatley acht jaar geleden het Keltische dansspektakel LORD OF THE DANCE op het podium introduceerde heeft de show een zegetocht gemaakt langs de meest vooraanstaande internationale podia en als inspiratie gediend voor veel andere dansgezelschappen. Sindsdien liggen Amerika, Australië, Canada, Japan, Zuid-Afrika en natuurlijk Europa aan zijn voeten. LORD OF THE DANCE trok meer dan 50 miljoen bezoekers in de afgelopen vijf jaar.

De show die ooit begon in het Point Theatre in Dublin is inmiddels uitgegroeid tot een internationale megaproductie waaraan veertig dansers en danseressen, en meer dan honderd mensen achter de schermen meewerken. Flatley zelf is niet meer als danser op het podium te zien maar voert nog wel de artistieke supervisie.

Lord of the Dance
Zaterdag 16 - zondag 24 oktober 2004
Extra matineevoorstellingen op zondag 17 en zondag 24 oktober 2004 Nederlands Congres Centrum - Den Haag
Aanvang: 20.15 uur, aanvang matinees 14.30 uur
Entree: EUR 60, EUR 54,50, EUR 49 (exclusief servicekosten)

Voor deze voorstelling zijn alleen zitplaatsen verkrijgbaar

Kaartverkoop voor de extra shows start aanstaande zaterdag om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's,
0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.