BEURSGEBOUW EINDHOVEN

BELEEF de Zuid Nederlandse Beurs Nieuwe Stijl!

Eindhoven, 17 september 2004 - Van 17 t/m 24 oktober 2004 vindt in Beursgebouw Eindhoven de tweede editie van de Zuid Nederlandse Beurs Nieuwe Stijl plaats, de grootste consumenten/gezinsbeurs van Brabant en omstreken. Na een succesvolle eerste editie zetten wij dit jaar de nieuwe stijl voort, waarbij vooral het belevingsaspect centraal zal staan.

Zo kan men in het nieuwe thema De Nieuwe Tijd op een entertainende wijze kennismaken met innovatieve technologie en zelfs een primeur van de Mars Society aanschouwen én beleven. Zonder vooraf reeds te veel te verklappen, kunnen wij in ieder geval vertellen dat de bezoeker zich op de planeet Mars zal wanen...

Een fantastische modeshow mag natuurlijk niet ontbreken tijdens de Zuid Nederlandse Beurs Nieuwe Stijl 2004. In samenwerking met SESSIBON BOOKINGS zijn wij erin geslaagd een spectaculaire modeshow neer te zetten die dagelijks meerdere keren zal plaatsvinden.

Op het BERNINA Zelfmaakmodeplein kan men, naast het opdoen van inspiratie, ook deelnemen aan workshops. Bovendien vindt in dit thema de Zelfmaakmode Ontwerpwedstrijd in samenwerking met BERNINA plaats. De diverse ontwerpen, die reeds voorafgaand aan de beurs door creatievelingen zijn ingestuurd, worden beoordeeld door een vakkundige jury. De finale zal plaatsvinden op 23 oktober op de catwalk van de modeshow.

Ook in de diverse andere themas staat het belevingsaspect centraal. Zo kan men in het Kookplein deelnemen aan kookworkshop, kookdemonstraties aanschouwen en lekker proeven. Voor schoonheids- en knipbehandelingen kan de bezoeker terecht in het thema Beauty & Gezondheid, waar zij bovendien een gevarieerd aanbod aantreft voor de innerlijke en uiterlijke verzorging. In het thema Baby & Moeder kan het (aanstaande) jonge gezin een kinderwagen winnen en de moeders zelfs een moederfiets; In het thema Wonen treft de bezoeker een variatie aan van aanbieders van in- en exterieur: van tafellinnen tot renovatie van banken en van exclusieve garagedeuren tot slaap- en keukencomfort.

Bij de Brabantse Amateurkunst Verkiezing, die dit jaar haar 10-jarig jubileum viert, kan de bezoeker een stem uitbrengen op het mooiste kunstwerk.

Het Entertainment Plaza is de plaats bij uitstek om even de benen te strekken, vermaakt te worden door de Nationale Postcode Loterij en radio 8FM en leuke prijzen te winnen.

Een terugkerend item is de Zondagsnieuws Glamour Award met de mooiste voor/na-glamourmetamorfose. Dit jaar echter uitgebreid naar drie categorieën: een metamorfose voor 1 persoon, een koppel of zelfs het hele gezin!

Professionele kinderopvang zal ook dit jaar aanwezig zijn tijdens de Zuid Nederlandse Beurs Nieuwe Stijl. In de Toys R Us Kinderopvang zullen de allerkleinsten onder andere kunnen lachen, gieren en brullen tijdens optredens van Clown Jorik.

Natuurlijk worden er al direct bij binnenkomst weer vele prijzen weggegeven. Wat te denken van een geheel verzorgde reis naar Turkije, een jaar gratis spinning, een jaar gratis knip- of schoonheidsbehandeling, etc.

Dus kom naar de Zuid Nederlandse Beurs Nieuwe Stijl: een beurs vol verrassingen!

Meer informatie en de kortingsbon zijn te vinden op www.zuidnederlandsebeurs.nl.
De openingstijden van de Zuid Nederlandse Beurs Nieuwe Stijl zijn: zondag 17 oktober, zaterdag 23 en zondag 24 oktober van 11.00 tot 18.00 uur, maandag 18 t/m vrijdag 22 oktober van 13.00 tot 22.00 uur.
De entreeprijs voor volwassenen bedraagt 6 euro (65-plussers 5 euro). Kinderen tot 12 jaar (onder begeleiding) hebben gratis toegang.

Meer informatie over dit persbericht:
Beursgebouw Eindhoven BV,
Jolanda Smits, project manager,
Telefoon 040-246 36 26,
e-mail : jolanda@beursgebouw.nl

Graag verstrekken wij u nadere informatie omtrent exposanten en/of fotos.

20 sep 04 16:45