Socialistische Partij

Socialisme - What's left?

Beslis mee wie de Rooie Reus 2004 wordt

22-09-2004 * Riet de Wit uit Heerlen, Peter Quint uit Bleskensgraaf, Behnam Taebi uit Delft en (samen) Willem van den Broek en Henk van de Wal uit Eindhoven zijn de genomineerden voor de Rooie Reus-prijs 2004. Op zondagmiddag 17 oktober beslissen de aanwezigen in de Rode Hoed in Amsterdam wie van hen de prijs mee naar huis neemt. Jij kunt daarbij zijn.

de Rooie Reus-prijs De uitreiking van Rooie Reus-prijs 2004 wordt een feest voor de SP zelf. De jury, bestaande uit journaliste Elma Verheij, programmamaker Prem Radhakishun, advocaat Lachman Soedamah en Jan Marijnissen, heeft namelijk besloten om de winnaar binnen de geledingen van de SP te zoeken. Binnen de partij lopen volgens de jury genoeg Rooie Reuzen rond die vechten voor méér dan hun eigen belang. Hoogste tijd dat hun inspanningen de aandacht krijgen die ze verdienen.

Op 17 oktober zullen prominente SP'ers de nominaties toelichten, zodat de zaal kan beslissen wie de grootste rooie SP-reus is, waarna een knallend feest kan losbarsten. Het programma start om 15.00 uur; vanaf 14.30 uur is iedereen welkom in de Rode Hoed, Keizersgracht 102.

Gratis toegangskaarten zijn te bestellen via (010) 243 55 55 of via receptie@sp.nl.

* www.rooiereus.nl


* Actueel nieuws uit het land