Ingezonden persbericht

George Condo 'Works on paper' bij Grimm Fine Art in Amsterdam

Amsterdam, 1 oktober 2004 - De Amsterdamse galerie Grimm Fine Art exposeert vanaf zondag 17 oktober werken van de Amerikaanse kunstenaar George Condo. De kunstenaar, die zelf bij de opening aanwezig zal zijn, is voor deze gelegenheid te benaderen voor een interview. De solo-expositie, met de naam 'George Condo - Works on paper', is te bezichtigen tot en met 15 november.

Het aantrekken van de gevestigde kunstenaar George Condo is het meest aansprekende wapenfeit in de recent geopende galerie van kunsthandelaar Jorg Grimm tot nu toe. Eerder exposeerde Grimm Fine Art het werk van Philip Guston en Peter Doig.

George Condo

George Condo (1957) is een van de meest gevraagde Amerikaanse kunstenaars van dit moment. Zijn werk is wereldwijd aangekocht door gerenommeerde musea voor hedendaagse kunst, waaronder het MOMA en het Guggenheim Museum in New York en het Fonds National d'Art Contemporain in Parijs.

Grimm Fine Art

Grimm Fine Art, opgericht in het voorjaar van 2004, is gespecialiseerd in moderne en hedendaagse schilderkunst van zowel gevestigde kunstenaars en jong talent. Naast zijn werkzaamheden voor de galerie biedt kunsthandelaar Jorg Grimm ook advies bij de aankoop van kunstwerken en bij het aanleggen van een collectie.

/ / / / / / /