Gemeente Bernisse

- VOORTGANG WERKZAAMHEDEN
De gemeente voert op dit moment op verschillende plaatsen wegwerkzaamheden uit. Een overzicht:
Heullaan Oudenhoorn.
Op maandag 18 oktober werd gestart met het vernieuwen van de riolering in de Heullaan vanaf de hoek Bastiaan de Zeeuwstraat richting de Ring. Het vernieuwen van de riolering duurt ca. 3 weken. Tijdens deze recontructie wordt behalve de riolering ook de fundering en bestrating vernieuwd.
Nadat de riolering is vernieuwd wordt er een puinbaan aangebracht welke geschikt is om overheen te rijden.Deze blijft enkele weken liggen zodat de rioolssleuf en nieuwe fundering kan nazakken/inklinken Na deze periode worden de nieuwe voetpaden en rijwegverharding aangebracht. De verwachting is dat medio december het werk kompleet wordt opgeleverd!
Vlaswijk Zuidland
De Vlasstraat, Zwingelstraat en Rootstraat zijn inmiddels herstraat en deze werkzaamheden zijn naar tevredenheid van de gemeente Bernisse uitgevoerd.
Abbenbroek:
Momenteel wordt het Sterrebos herstraat. De verwachting is dat dit 5 november gereed is.
Simonshaven:
Na Abbenbroek is Simonshaven aan de beurt. Het Ireneplein en Margrietplein worden op de schop genomen. De bestaande bestrating wordt vervangen door een nieuwe betonklinker. In overleg met de Woonstichting is voor een nieuwe betonklinker gekozen zodat de omgeving een mooiere uitstraling zal krijgen.
De start van deze werkzaamheden staat gepland vanaf maandag 8 november as. en zal naar verwachting ca. 4 weken in beslag nemen. 26-10-2004

Klik om terug te gaan