Gemeente Zwolle

Vier nieuwe leden Integratieraad - 18 Oktober 2004 vergadering

Op woensdag 18 oktober 2004 vergadert de Integratieraad tussen 20.00 tot 22.00 uur in de Thomas a Kempiszaal van het Stadhuis, Grote Kerkplein 15. De agenda van de vergadering en het verslag van de vorige vergadering liggen ter inzage bij het Informatiecentrum van de gemeente Zwolle.

Nieuwe leden
De heer Z. Ozcan is lid geworden van de Integratieraad. Hij is Coördinator Integratie en Inburgering bij de gemeente Apeldoorn. Ozcan is 42 jaar en van Turkse afkomst. Hij is getrouwd en heeft drie kinderen.

De heer A. van Halem heeft ervaring met arbeidsbemiddeling van verschillende doelgroepen en instroomprojecten. Ook heeft de heer van Halem bedrijven geadviseerd over de kansen voor en met allochtonen. Hij is geboren en getogen in Nederland en heeft ook de Nederlandse Nationaliteit. Hij is 63 jaar, is gehuwd en heeft nog een dochter thuis wonen.

De heer A. Abdi Mahamed is consulent Sociale Zaken bij de gemeente Hardenberg. De heer Abdi Mahamed is 35 jaar en van Somalische afkomst. Hij is getrouwd en heeft één kind.

De heer Y. Ben Ali werkt bij jeugdreclassering van het Bureau Jeugdzorg in Zwolle. De heer Ben Ali is 34 jaar, alleenstaand en van Marokkaanse afkomst.

Zie ook:
Intergatieraad Zwolle


---