Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Lycos Mail vergroot opslagcapaciteit tot 10GB


· Lycos Max premium mail breidt opslagruimte uit naar 10GB, Lycos Xtra naar 1GB en Lycos Free Mail gaat naar 300MB opslagruimte.
* Meer service voor hetzelfde geld

* Hoge mate van bescherming van e-mail communicatie en opslag van documenten Haarlem, 18 oktober 2004 - Lycos Europe geeft alle gebruikers van Lycos Mail een enorme uitbreiding van de opslagcapaciteit. De nieuwe opslagruimte wordt:


- Lycos Max: 10GB

- Lycos Xtra: 1GB

- Lycos Free Mail: 300 MB
Door eigen onderzoek weet Lycos dat de opslagruimte een belangrijk criterium is voor mailgebruikers en met de uitbreiding komt Lycos tegemoet aan de wensen van haar gebruikers. Met de huidige trends van digitale fotografie en het downloaden van muziek eist men een grotere opslagcapaciteit, die goed beveiligd is.

De Mail markt is behoorlijk in beweging, met name op het gebied van opslagcapaciteit. Lycos heeft echter niet de intentie om met deze uitbreiding een opslag-oorlog te ontketenen. Ze wil een compleet totaalpakket bieden aan haar gebruikers, met een mix van opslagruimte, beveiliging en gebruiksgemak.

Door toepassing van de meest geavanceerde spam- en virusfilters zorgt Lycos voor een veilig gebruik van de grote opslagcapaciteit. Bovendien is Lycos Mail uitermate geschikt om in te zetten als virtuele harde schijf. Door de zogenaamde 'webdav' en 'webmail' technieken zijn opgeslagen documenten altijd en overal te raadplegen. Bovendien wordt bij gebruik van Premium mail een dagelijkse back-up gemaakt, waardoor opgeslagen informatie niet verloren kan gaan.

De uitbreiding van de opslagcapaciteit zal medio november worden doorgevoerd, zonder verhoging van de prijs. Lycos Free Mail blijft gratis en de Premium Mail blijft vrij van reclame.



Ingezonden persbericht