YELLOWMIND

Start MegaJobs, weldra Nederlands grootste vacaturesite (!)

Vandaag ging MegaJobs met ruim 60.000 vacatures van start. MegaJobs zal binnen enkele weken de grootste vacaturesite van Nederland zijn, en groeit daarom met vele duizenden vacatures per week. Werkzoekenden vinden op www.megajobs.nl de grootste verzameling vacatures op het internet, waarvan vele niet te vinden zijn op andere vacaturesites. Werkgevers kunnen op MegaJobs gratis hun vacatures plaatsen. Daarmee biedt MegaJobs bij uitstek een overzicht van het Nederlandse vacature-aanbod.

MegaJobs wil het instrument zijn waarmee de moderne zelfbewuste werknemer vorm geeft aan de volgende stap in zijn of haar carrière, binnen Nederland of daarbuiten. MegaJobs biedt daarom ook vele tienduizenden vacatures binnen de andere EU-lidstaten, maar ook daarbuiten. Hiermee is MegaJobs de eerste Nederlandse vacaturesite met een breed venster op de Europese arbeidsmarkt.

MegaJobs biedt haar bezoekers een e-mailservice die vacatures, voldoend aan de eigen selectiecriteria, per e-mail thuis zendt. Ook kan de bezoeker gebruik maken van de mogelijkheid om het eigen CV achter te laten in de CV-bank, waar werkgevers de cv's kunnen bekijken zonder dat de identiteit van de persoon erachter bekend wordt. Contact leggen met de werkzoekende gebeurt eveneens anoniem, totdat de werkzoekende besluit zichzelf bekend te maken.

MegaJobs is een initiatief van de oorspronkelijke bouwers van JobNews, Nederlands eerste succesvolle vacaturesite, in 2000 overgenomen door Wolters Kluwer. Evenals het toenmalige JobNews, werd MegaJobs, de technologie en software erachter, volledig in eigen huis ontwikkeld en gebouwd.

De initiatiefnemers van MegaJobs zijn van mening dat de andere vacaturesites aan de werknemers onvoldoende zicht bieden op het totaal-aanbod van vacatures; MegaJobs voorziet in die behoefte. MegaJobs zal er hard aan werken het nu al aanwezige grote aantal vacatures op de site de komende maanden continu te laten groeien.

Naast de initiatiefnemers, verenigd in het Baarnse internetbedrijf YellowMind BV, wordt MegaJobs BV financieel mede mogelijk gemaakt door een groep binnen- & buitenlandse investeerders, en participatiemaatschappij PPM Stimulans te Den Bosch.

Baarn, 18 oktober 2004