Eemland Noord, 11.15 uur

Utrecht 18-10-2004 - Nieuwsberichten district Eemland Noord

Onder invloed

SOEST Op zondagavond heeft de politie een man aangehouden voor het rijden onder invloed.

Omstreeks 23.15 uur heeft de politie een 63-jarige man uit Soest aangehouden voor het rijden onder invloed. Uit de blaastest bleek dat hij te veel gedronken had. Op het politiebureau wees de ademanlyse 480 ug/l uit. Hij kreeg een rijverbod van vier uur en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Aanrijding

BAARN Op zondagmiddag heeft een aanrijding plaatsgevonden tussen twee motorfietsen.

Omstreeks 15.30 uur kreeg de politie het verzoek om naar Rijksweg te gaan in verband met een aanrijding. Een 28-jarige motorrijder uit Almere-Buiten reed over de Rijksweg A1, komende uit de richting van Amersfoort. Voor hem in dezelfde richting reed een 29-jarige man uit Amsterdam. Door de noodzaak van het verkeer remde de 29-jarige man, maar de 28-jarige man was toen niet meer in staat zijn voertuig tot stilstand te brengen. Hierdoor ontstond tussen beiden een aanrijding. Achterop de motor van de 28-jarige bestuurder zat ook een bijrijder
-een 26-jarige vrouw uit Almere-Buiten-. De bijrijder en de bestuurder zijn per ambulance overgebracht naar het UMC. Achteraf bleek dat bieden geen letsel hadden.