Ingezonden persbericht


Persbericht

Amersfoort, 18 oktober 2004

Duitse FotoKASTEN breidt online service uit naar Nederland

Digitale afdrukken binnen 24 uur retour

Via www.fotokasten.nl geplaatste bestellingen van digitale fotoafdrukken worden binnen 24 uur geretourneerd, met zeventig jaar garantie op lichtechtheid en een 'niet goed geld terug'-garantie. Met de Nederlandstalige website breidt het Duitse bedrijf FotoKASTEN zijn online service uit naar ons land.

FotoKASTEN biedt consumenten en bedrijven volledig online de mogelijkheid om digitale foto's te uploaden en daarvan afdrukken te laten maken in diverse afmetingen, van standaardformaten tot aan posterformaat (50 x 75 cm). In de sectie 'Fotocadeaus' kunnen mokken en T-shirts, maar bijvoorbeeld ook tassen, muismatten, kussens, teddyberen en puzzels met eigen foto-opdruk worden besteld. Tevens is het mogelijk een online fotoalbum samen te stellen.

Een specialiteit van FotoKASTEN is de kalender met eigen foto-opdruk: van een normale jaarkalender tot een zogenaamde adventkalender, waarmee via 24 'deurtjes' kan worden afgeteld tot kerst. Achter deze deurtjes kunnen eigen foto's naar keuze worden geplaatst. Ook accessoires zoals passe-partouts, spiraalalbums, batterijenopladers en batterijen kunnen online worden besteld.

Als introductieaanbod trakteert www.fotokasten.nl nieuwe klanten op 10 gratis foto's van 10 x 15 cm.

Noot voor de redactie (