Politie Zuid-Holland-Zuid

18/10 Alblasserwaard en Vijfheerenlanden

18-10-2004 - Persberichten District II

BROMFIETSCONTROLE
GORINCHEM- De politie heeft zondagavond 17 oktober een bromfietscontrole gedaan op de Willem de Vries Robbeweg. Er zijn elf processen verbaal uitgeschreven, twee omdat de verlichting niet in orde was en negen omdat de betreffende brommers opgevoerd waren.

RIJBEWIJS INGEVORDERD
ALBLASSERDAM- Een 38-jarige man uit Rotterdam is maandag 18 oktober op de Edisonweg aangehouden wegens rijden onder invloed. Hij had dusdanig veel gedronken dat zijn rijbewijs is ingevorderd.

AUTO IN SLOOT
HOOGBLOKLAND- Maandagmorgen 18 oktober zagen surveillanten op de A27 twee mannen op de vluchtstrook lopen. Zij vertelden dat zij met hun auto in de sloot terecht waren gekomen. Zij zaten in de auto met een vrouw en zij hadden ruzie met elkaar gekregen. Door de schermutseling was de auto van de weg geraakt en in sloot terecht gekomen. De vrouw was weggerend en de mannen vertelden dat ze haar nu zochten. De agenten zijn met de mannen teruggegaan naar de auto. Nadat de auto uit het water getakeld was is deze gecontroleerd. Hierbij werd cocaïne en ijzeren staven aangetroffen, waarop de mannen zijn aangehouden. Het gaat om een 34-jarige en een 23-jarige man, beiden afkomstig uit Amersfoort. De politie heeft de vrouw verzocht zich te melden op het politiebureau.