Politie Zuid-Holland-Zuid

18/10 Dordrecht en Zwijndrechtse Waard

18-10-2004

WONINGINBRAAK
HENDRIK-IDO-AMBACHT- Tussen zaterdag 16 oktober 15.00 uur en zondag 17 oktober 19.00 uur is ingebroken in een woning aan de Albert Cuyplaan. De inbreker(s) kwamen binnen door de achterdeur te forceren. De hele woning werd doorzocht, de omvang van de buit is nog niet duidelijk omdat de bewoners op vakantie zijn. De Technische Recherche heeft de zaak in onderzoek.

AANHOUDING
DORDRECHT- De politie heeft zondagavond 17 oktober een 26-jarige man uit Dordrecht aangehouden omdat hij in een gestolen auto rondreed. Een agent zag de man rijden en wist dat de auto als gestolen te boek stond. Na een korte achtervolging is de man bij het Wantijpark aangehouden. Hij is in verzekering gesteld.

CONTROLE FIETSVERLICHTING
DORDRECHT- De politie heeft zondagavond in de binnenstad een controle mbt fietsverlichting gehouden. Er zijn vijf proces verbalen uitgeschreven.

AANHOUDING NA VERLATEN PLAATS ONGEVAL
DORDRECHT- Zondagavond 17 oktober kwam er een melding binnen dat er op de Oranjelaan iemand met zijn auto tegen een boom was gebotst en was doorgereden. De politie heeft de bestuurder, een 16-jarige jongen uit Dordrecht, even later in de Oranjelaan aangehouden. Aanvankelijk had de jongen een valse naam opgegeven, later bleek dat hij 16 jaar was en dus ook niet over een rijbewijs beschikte.De jongen had de auto geleend van een familielid.