Ingezonden persbericht


Persbericht

KIESKEURIG let op de kleintjes

Culemborg, 18 oktober 2004

De product- en prijsvergelijkingssite Kieskeurig.nl heeft vandaag de categorie Baby & Kind op haar site geïntroduceerd. Uit eigen statistieken is gebleken dat de vraag naar baby- en kinderspullen flink groeit. In Nederland worden per jaar ongeveer 200.000 baby's geboren. Onderzoeken tonen aan dat kersverse ouders in het eerste levensjaar van hun kind gemiddeld 4000 euro uitgeven. In de consumentenzoektocht naar de beste, veiligste en betaalbare artikelen voor de allerkleinsten is product- en winkelvergelijk volgens de formule van KIESKEURIG een logisch hulpmiddel.

Voortaan kunnen (aanstaande) ouders onder andere babyfoons, autostoeltjes, kinderwagens, kinderfietsen en fietsstoeltjes vergelijken op productspecificaties en zo een eerste selectie maken van de, voor hun kind meest geschikte, artikelen. Op de reviewpagina's vinden ouders gebruikerservaringen van andere ouders, die zelf de eigenschappen van de producten kunnen beoordelen door er een cijfer aan te geven. Met behulp van productspecificaties en reviews wordt het voor alle ouders mogelijk om het product te kiezen dat het beste bij hun wensen, èn bij de behoeften van hun kind past.

Wanneer de keuze op een bepaald merk en type gevallen is, kan de ouder doorgaan naar het winkelvergelijk. Hier kan dan een weloverwogen keuze worden gemaakt uit verschillende aanbieders van het betreffende product. Alle winkels die op Kieskeurig.nl worden vermeld, hebben aan de hand van de KIESKEURIG WinkelBeoordeling een aantal sterren toebedeeld gekregen. Op deze manier kunnen consumenten hun keuze voor bepaalde baby- en kinderartikelen baseren op meer dan alleen de prijs.

Het aantal productgroepen in de categorie Baby&Kind zal in de komende maanden steeds verder uitgebreid worden, evenals het aantal winkels. KIESKEURIG ontvangt dagelijks 60.000 bezoekers en is daarmee de grootste product- en prijsvergelijkingssite van Nederland.

//////////EINDE PERSBERICHT//////////

Dit persbericht met bijbehorend screenshot is te vinden op http://www.kieskeurig.nl/persbericht Nadere informatie kunt u verkrijgen bij:

KIESKEURIG
Interactieve Koopgids
Venusstraat 19
4105 JH CULEMBORG
http://www.kieskeurig.nl
Mevrouw Janet Sellis, directeur
janet.sellis@kieskeurig.nl
Telefoon: 0345-548927
Fax:0345-548288