Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Veritate Company en Coebergh Communicatie & PR bundelen krachten

Softwareoplossing VeritateMail als PR- en promotiemiddel

Amsterdam, maandag 18 oktober 2004. Veritate Company en Coebergh Communicatie & PR hebben een samenwerkingsverband afgesloten voor het gebruik van VeritateMail. Met deze softwareoplossing is het Amsterdamse communicatiebureau Coebergh Communicatie & PR een nieuwe opdrachtgever voor Veritate Company binnen de communicatie- en marketingbranche.

Jan Willem des Tombe, CEO van Veritate Company: "De inzet van e-mailcampagnes en

e-mailpublishing heeft de afgelopen tijd een explosieve groei gekend. Ook bij communicatie- en reclamebureaus, waar dagelijks veel persberichten nog via de 'reguliere post' de deur uitgaan, gaat VeritateMail een belangrijke rol van betekenis spelen. Daarom verwacht ik dat in de nabije toekomst steeds meer bureaus overstappen op een dergelijke Web-based e-mailoplossingen. De kracht van e-mailmarketing is evident."

Coebergh Communicatie & PR zet VeritateMail onder andere in voor het versturen van hun eigen persberichten en nieuwsbrieven. Ook kunnen opdrachtgevers die via Coebergh Communicatie & PR hun persinformatie via internet willen versturen, gebruikmaken van de softwareoplossing VeritateMail.

Over Veritate Company

Veritate Company is de Nederlandse marktleider in het doelgericht versturen van grote aantallen (commerciële) e-mailberichten. Veritate Company levert de eigen software VeritateMail, strategisch advies en ondersteuning in het ontwerpen en verzenden van e-mailnieuwsbrieven en -campagnes. Daarnaast helpt Veritate Company haar opdrachtgevers bij het ontwikkelen van maatwerk softwareoplossingen op het gebied van e-mailmarketing, e-mailpublishing en e-crm.

Voor meer informatie: www.veritate.com

Over Coebergh Communicatie & PR

Coebergh Communicatie & PR, opgericht in 1997, is specialist in het op gang krijgen, verbeteren en onderhouden van de communicatie tussen organisaties, individuen en hun relaties. Onder andere door het schrijven van PR- en communicatieplannen, het onderhouden van perscontacten, het realiseren van mediaproducties, het organiseren van events en het geven van mediatrainingen.

Voor meer informatie: www.coebergh.nl

Einde persbericht