Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

ALLEN CARR KOMT MET 'GOEDE VOORNEMENS'-KORTING VOOR AANSTAANDE NIET-ROKERS

"EN NU STOP IK ÉCHT!"

Amsterdam, 26 oktober 2004 - De vijf Nederlandse trainingsbureaus van Allen Carr - aantoonbaar de meest succesvolle methode om rokers van de tabak te bevrijden - lanceren een speciaal arrangement om toekomstige niet-rokers over de streep te halen. Iedereen die het voornemen heeft om te stoppen met roken komt in aanmerking voor de 'goede voornemens'-korting van Allen Carr; 10% korting op alle trainingen in januari mits nog dit jaar geboekt. Bovendien ontvangen zij 'Het kleine boekje van stoppen met roken', een miniatuurversie van de wereldberoemde bestseller van Allen Carr.

'Goede voornemens'-korting
Wie nu definitief het besluit neemt de tabak te laten liggen, kan een rookvrij 2005 tegemoet zien! Iedereen die in januari een 'stoppen met roken'-training volgt bij één van de vijf trainingbureaus van Allen Carr komt in aanmerking voor een korting van 10%. Normaalgesproken bedraagt de prijs E 250,-, maar 'goede voornemens'-boekers betalen nu E 225,- voor de training. Bovendien ontvangen zij als extraatje in de training 'Het kleine boekje van stoppen met roken', een miniatuuruitgave van de beroemde bestseller van Allen Carr. Hiervan zijn wereldwijd meer dan 500.000 exemplaren verkocht.

"De enige voorwaarde bij de 'goede voornemens'-korting is dat de training vóór het eind van het jaar geboekt is. Dit doen we om de mensen te sterken in hun goede voornemen en hen dit ook werkelijk tot uitvoering te laten brengen", aldus oprichtster Eveline de Mooij, nu ruim tien jaar trainer voor Allen Carr Nederland.

De kosten; 60 pakjes sigaretten
De Engelsman Allen Carr is de grondlegger van deze meest succesvolle methode om te stoppen met roken. Zijn aansprekende boeken en resultaatgerichte trainingen zijn wereldwijd een doorslaand succes. Ook in Nederland is de Allen Carr-training sinds 1992 beschikbaar. De 'stoppen met roken'-training van Allen Carr is in vijf praktijken in Nederland te volgen. Voor E 250,- - een bedrag dat vergelijkbaar is met de kosten van circa 60 pakjes sigaretten - worden zelfs verstokte rokers in één middag (vijf uur) definitief van het roken afgeholpen. Tot slot: als roker loop je geen enkel risico, want Allen Carr biedt een volledige geldteruggarantie.

De Engelsman Allen Carr was zelf dertig jaar lang kettingroker en stopte na diverse mislukte pogingen in 1983 definitief met roken - zonder dat het hem veel moeite kostte. Door zijn eigen stopproces nauwlettend in de gaten te houden, kreeg hij inzicht in het verslavings-mechanisme. Hij ontwikkelde een methode die nu ten grondslag ligt aan de Allen Carr-training. Deze methode neemt slechts één dagdeel in beslag en is bijzonder succesvol, vanwege het inzichtelijk maken van het verslavingsmechanisme aan rokers. De Allen Carr-training wordt sinds 1992 in Nederland gegeven en is hier inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met vijf praktijken: in Amsterdam, Groningen, Nijmegen, Rotterdam en Soest. Zie ook www.allencarr.nl. Meer informatie en aanmeldingen: 020 - 465 46 65.



Ingezonden persbericht