Politie Noord-Holland-Noord

Hoorn en omgeving maandag 18 oktober

Hoorn 18-10-2004 - 16.30 uur

Getuigen gezocht van mishandeling

Oosterblokker, zaterdag 17 oktober 2004.

Zaterdagochtend omstreeks 3.30 uur is een 27-jarige man uit Hoorn mishandeld op de Oosterblokker in Oosterblokker. De man is in het Westfries Gasthuis in Hoorn opgenomen. De man schijnt bij een vechtpartij betrokken te zijn geweest. Hij is voor de vechtpartij in een horecagelegenheid aan de Oosterblokker geweest. De politie van Hoorn is op zoek naar getuigen van de mishandeling van de man. Getuigen worden verzocht te bellen met 0900-8844 (lokaal tarief).

Nekletsel na botsing

Hoogkarspel, zondag 17 oktober 2004.

Zondagmiddag rond 13.00 uur heeft een 33-jarige vrouw uit Hoogkarspel nekletsel opgelopen na een ongeval op de Drechterlandseweg in Hoogkarspel. De vrouw reed over de Drechterlandseweg in oostelijke richting. Voor haar stond een aantal autos stil voor het stoplicht van de kruising Drechterlandseweg/Sluisweg. De vrouw had niet tijdig door dat zij moest remmen en reed achterop de auto van een 28-jarige man uit Enkhuizen. De vrouw uit Hoogkarspel is met genoemde verwondingen naar het Westfries Gasthuis in Hoorn overgebracht.

Woninginbraak

Zwaag, zondag 17 oktober 2004.

In de nacht van zaterdag op zondag is er ingebroken in een woning aan de Langetuin in Zwaag. De onbekenden zijn vermoedelijk binnengekomen door via de brievenbus de klink open te wippen. Er zijn onder andere een mobiele telefoon en een fotocamera gestolen.

Auto weg na woninginbraak

Wognum, maandag 18 oktober 2004.

In de nacht van zondag op maandag is er ingebroken in een woning aan de Kerkstraat in Wognum. Naast een mobiele telefoon is ook de auto van de bewoners weggenomen. Het betreft een meerkleurige Chrysler P.T. Cruiser met het kenteken 15-JV-RL.

Verkeerscontrole

Lutjebroek/Hem/Lambertschaag, zondag 17 oktober 2004.

Op diverse locaties in Lutjebroek, Hem en Lambertschaag is zondagmiddag een verkeerscontrole gehouden. Er zijn zes snelheidsovertreders bekeurd (hoogste snelheid 127 kilometer per uur waar 80 het maximum is) op de Dijkweg in Lambertschaag. Op de overige locaties waren geen overtreders.