Nederlandse Spoorwegen Utrecht, 18 oktober 2004

NS zet paraplu's in

Actie van NS voor klanten bij guur herfstweer

Voor alle treinreizigers die de komende tijd worden overvallen door de regen, zet NS deze herfst paraplu's in. Op 32 grote stations hebben treinreizigers vanaf deze week een geluk bij een ongeluk als het regent. Daar kunnen ze aan de balie voor slechts E 2,50 een stevige, felgele NS-paraplu meenemen.
Wie hem weer inlevert, krijgt het bedrag terug. Maar dat hoeft niet, iedereen mag de paraplu ook gewoon houden. De opvallende herfstparaplu's zijn vanaf 19 oktober verkrijgbaar bij de balies van de stations.

Naast het uitdelen van paraplu's heeft NS deze herfst nog meer acties in petto voor klanten. Zo delen conducteurs speciaal voor kinderen de hele maand oktober kleine Gouden Boekjes uit in de trein. In ieder boekje zit een kortingsbon voor een NS-koffertje met vier echte exemplaren uit de populaire reeks.

NS doet er alles aan om haar reizigers ook deze herfst zo prettig mogelijk te laten reizen. Enerzijds met verschillende technische maatregelen, maar ook met herfstaanbiedingen en activiteiten voor de reizigers. Zo kan men deze herfst extra voordelig eerste klas reizen. Tot en met 21 november kan men elk weekend voor slechts E 35 met twee personen een hele dag onbeperkt eerste klas reizen met de Herfsttoer.

NS investeert sinds vorig jaar E 17 miljoen extra in technische maatregelen over een periode van 3 jaar. Tijdens de herfst van 2003 waren de eerste effecten al duidelijk merkbaar voor treinreizigers.
* * * *

|Noot aan| |