EAGLEACD

EagleACD biedt Live Web Chat Support aan zijn Hosted Contact..

EagleACD biedt Live Web Chat Support aan zijn Hosted Contact Center Services voor slechts 3 cent per minuut

NEW YORK, October 18/PRNewswire/ --


- Maakt een rendabel multimedia kanaal voor live agent support mogelijk

EagleACD, leverancier van hosted contact center services, kondigde vandaag een nieuwe Web Chat feature aan waarmee goedkope live agent support via het internet mogelijk is. EagleACD biedt de Web Chat e-commerce feature aan tegen een prijs van slechts 3 cent per minuut.

Web Chat was eerder al verkrijgbaar als onderdeel van Eagle's VoiceACD en Predictive Dialer, maar is nu ook te verkrijgen als stand-alone product voor technische support via het internet en voor iedere andere vorm van live communicatie via het Web. Dit is een zeer goedkope optie voor e-commerce bedrijven om customer support aan te bieden. De service is te vinden op het hosted platform van Eagle en klanten hoeven geen extra hardware of software meer te kopen. Er is geen minimaal aantal plaatsen nodig, omdat inschrijvingen gebaseerd zijn op gebruikerstarieven. Eén enkele agent kan bovendien meerdere bellers tegelijkertijd helpen of te woord staan terwijl er op hetzelfde moment meerdere 'bellers' in de wacht gezet kunnen worden en er aangegeven kan worden wat de gemiddelde wachttijd is.

'EagleACD biedt hosted contact center services waarmee de stijgende kosten van customer service omlaag gehaald kunnen worden. Web chat is een rendabele manier om high-touch live agent support mogelijk te maken,' zegt Kent Charugundla, CEO van Eagle.Net, het moederbedrijf van EagleACD. 'Als hosted stand-alone optie, is de Web Chat van Eagle uitermate betaalbaar voor kleine, middelgrote en grote bedrijven overal ter wereld en het biedt live agent support voor slechts 3 cent per minuut.'

Omdat de applicatie gebaseerd is op het internet, kan het makkelijk remote agents ondersteunen in een virtueel contact center zodat agenten thuis kunnen werken of vanuit elke locatie dat een internetconnectiviteit heeft. Een volledige demonstratie van het product is te vinden op http://www.eagleacd.com.

Over Eagle

EagleACD is aangesloten bij de Eagle.Net-groep. Eagle.Net bedrijven leveren technologisch geavanceerde oplossingen tegen scherpe prijzen aan kleine bedrijven, ondernemingen en service providers. EagleACD levert, met Eagle Communications, een CLEC, en Eagle Teleconferencing, een conference call-bedrijf, virtuele contact center services op een hosted basis. Eagle is sinds 1986 actief in de service bureau-branche voor telecom gerelateerde producten en services. Voor meer informatie surf naar http://www.eagleacd.com of http://www.eagle.net of bel +1-800-339-7171.

Web site: http://www.eagleacd.com
http://www.eagle.net

Source: EagleACD

Chris McManus of EagleACD, +1-718-832-9154, cmcmanus@eagle.net

18 okt 04 08:54