Time : 10:44:01 AM
Date : Friday, September 24, 2004
Sender Name: assubel

Assubel Consult vzw en Vandeputte Safety Solutions werken samen tijdens de Europese week voor Veiligheid en Gezondheid op het werk.

Assubel Consult vzw en Vandeputte Safety Solutions hebben hun krachten gebundeld en organiseren een aantal zeer praktijkgerichte opleidingen tijdens de Europese week voor Veiligheid en Gezondheid op het werk (van 18 tot 22 oktober 2004).
Deze workshops/opleidingen zijn toegespitst op het aandachtspunt van de Europese week 'Veilig Bouwen' en worden voorafgegaan door een Nederlandstalige academische zitting op maandag 18 oktober in de namiddag.

De workshops/opleidingen georganiseerd op 19 en 21 oktober zijn opgebouwd rond de thema's valbeveiliging en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Het volledige programma en praktische informatie kan u opvragen bij mevrouw Timmermans van Assubel Consult vzw, via mail (carine.timmermans@assubel.be), per telefoon 02/214 67 95 of per fax 02/214 71 61. Inschrijven kan tot 8 oktober 2004.

Assubel Consult vzw heeft als aanverwant bedrijf van de arbeidsongevallenverzekeraar Assubel een stevige basis opgebouwd in de veiligheidscoördinatie op de tijdelijke en mobiele werkplaatsen. Tevens is zij actief in de domeinen van consultancy, opleidingen/trainingen en uitvoering van een realistisch welzijnsbeleid: Protecting People at Work.

De Vandeputte Group heeft door zijn jarenlange ervaring in de veiligheidswereld zijn specialisme sterk uitgebouwd. Zo biedt Vandeputte Safety Solutions als expert in Safety Management een brede waaier diensten in preventie en welzijn. Zijn actiedomeinen zijn coaching, motivatie, incidentbestrijding, ergonomie en arbeidsomstandigheden.

24 september 2004.

F. MELIS,
Directeur Assubel Consult vzw

J.L. MASSCHELEIN,
Beheerder Assubel Consult vzw