Gemeente Rotterdam

Nr. 43
14 oktober 2004

Activiteitenkalender B&W Rotterdam 18 t/m 24 oktober 2004

Wethouder Janssens opent Financieel café
Wethouder Nico Janssens (Middelen en Sport) opent op dinsdag 19 oktober om 17.00 uur het Financieel café op de Scheepswerf De Delft. In het café kunnen financials informeel ervaringen en kennis uitwisselen waarin het werk centraal staat. Jaarlijks worden maximaal zes bijeenkomsten georganiseerd, het programma bestaat o.a. uit lezingen over management technische en bedrijfskundige onderwerpen. Ook worden er bedrijven bezocht. Het Financieel café is een initiatief van PricewaterhouseCoopers, Van Lanschot Bankiers en Atteriem Support. (Voor meer informatie: Van Lanschot Bankiers, Jort Bakker, tel. 010 - 440 20 54)

Burgemeester Opstelten opent expositie Geneeskunst in Inloophuis "De Boei" Burgemeester mr. Ivo Opstelten opent op donderdag 21 oktober om 17.15 uur de expositie Geneeskunst in het inloophuis "De Boei" aan de Weimansweg 70-72. Het inloophuis is een ontmoetingscentrum voor mensen met kanker en hun naasten. Onder deskundigen begeleiding bestaat er de mogelijkheid om ervaring uit te wisselen en tips aan elkaar te gegeven. Doormiddel van aandacht en steun wil het inloophuis mensen bijstaan om met de ziekte kanker om te gaan. (Voor meer informatie: directeur De Boei, Riet Langstraat, tel. 010 - 215 28 55)

En verder.
geeft burgemeester Opstelten op donderdag 21 oktober om 12.15 uur tijdens een lunch een inleiding over "Rotterdam, 25 jaar stedenband Rotterdam - Shanghai". De lunchbijeenkomst, georganiseerd door de Nederlandse Maatschappij voor Nijverheid en Handel, vindt plaats in de Koninklijke Roei- en Zeilvereniging "De Maas" aan de Veerdam 1.
(Voor meer informatie: Havenbedrijf N.V., dhr. H. van de Braak, tel. 010 - 252 11 58)

noot voor de redactie/